Едни други студенти | webcafe.bg
Webcafe

Едни други студенти

Милена Велева
07.05.2012, 16:01 (обновена 07.05.2012, 17:11)
студенти

Снимка: © Getty Images

В България има и други студенти

Има и будни студенти. Не само немарливи и незаинтересовани към света около себе си.

Ние сме студенти втори курс по "Обществени комуникации и информационни науки" в Университета по национално и световно стопанство и сме тези будни студенти, които мнозина не искат да забележат.

Катедрата по журналистика в УНСС всяка година превръща "нехайните младежи" в бъдещи журналисти, PR-спецове и комуникатори. Макар да изучаваме подобна специалност в икономически университет, не сме "втора ръка" специалисти.

За нас 2012-а не е краят на света, а на предизвикателствата. Имаме възможност да бъдем участници в "живи" проекти, свързани с предметите, които изучаваме, т.е да създаваме събития в реално време, с реални средства.

По Основи на управлението всеки от нас се зае с организиране на проект - събитие, което само по себе си се оказа изключително трудна задача, особено за хора като нас, които не разполагат с материална база, нямат спонсори, но трябва да се справят.

Но ние успяхме, намерихме време, средства, отзивчиви хора, които да погледнат сериозно на работата ни като професионалисти. За да се убедите, заповядайте на нашето организирано PR събитие.

Ако смятата, че са ви важни балансът, хармонията и душевният комфорт, заповядайте на демонстрация на интересни иновативни продукти. Макар и да звучи на пръв поглед шантаво, но някои от тях като устройството "Баланс" е предназначено за защита от прихологическа и емоционална агресия. Според неговите създатели - облекчава симптомите на хроничните заболявания, нормализира ритъма на сърцето.

Устройството "Неутрализатор Гама-7.H" защитава човека от вредното въздействие на телевизорите, компютрите, безжичните телефони, микровълновите печки, принтери и др. Неутрализаторът работи без електрическа енергия. За да го активираме, е достатъчно да го поставим до източник на излъчване на не повече от 20 см.

"Сребърна формула 3" са филтри с тристепенна система за пречистване. Инсталират се под мивката в кухнята или банята.

Това са само някои продукти, които подпомогат усилията ни да бъдем здрави.

Ако ви е интересно, заповядайте в главната сграда на УНСС на 8 май, зала 2023 (II етаж вляво). Там ще бъдат представени изделията на фирмата "Аквастандарт", с официален представител за България - Фондация "Феникс 300".

Oще: pr  продукти  студенти  филтри 


Още от Общество

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 14.06.2010, 20:01

3 Милена | 12.05.201217:18

Да бяхте присъсвали на събитието и щяхте да разберете за какво става въпрос Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 04.03.2011, 14:53

2 Bobby_gBG | 11.05.201207:58

Раздвоен съм.
На афтора да не му е умряла циганката дет го хвали?
Или просто "това не е скрита реклама на нескафе"?
   

оценка

+0 -1

Регистриран на: 14.06.2010, 20:01

1 Милена | 07.05.201217:39

Часът на събитието е 18:30Усмивка ЗаповядайтеУсмивка
   

оценка

+0 -0