Психологически портрет на "истинския български националист" | webcafe.bg
Webcafe

ХАЙЛ!

Антон Емилов
26.11.2010, 16:05 (обновена 30.11.2010, 12:56)
Боян Расате

Снимка: © Sofia photo agency

Истинският български националист ненавижда фалшивите български националисти...

Често ми се карат, че генерализирам, че масата - това е плява, че има изключения, че криворазбралите само позорят идеята и тем подобни. Тази градивна критика обаче дълбоко противоречи на вътрешното ми убеждение, че с коментари "на парче" спори глупакът. Изключенията в човешка форма, защото в случая ще си говорим за хора, най-често се отличават от масата само на приказки, много рядко - по концепция, а по дела - никога.

Та, както казва водещият адвокат Стефан Сталев на д-р Емил Антонов след като вече един час са си говорили за българския национализъм, "днес, докторе, ще засегнем една значима тема - темата за българския национализъм". И по-точно - за българския националист като градивна обществена единица.

Истинският националист следва завета на Ботев, затова "силно люби и мрази". Той е крайнодесен и активно мрази комунистите, а последното май е единствената му положителна черта. Той е чел малко, но знае много. Понастоящем чете още по-малко, но говори още повече.

Нравствената триада "Бог, цар, отечество" разкрива, че националистът е на всичкото отгоре и праведен християнин. Набожността на истинския националист се изразява в това, че мрази всички мюсюлмани.

Той мрази турците, защото им е дълбоко обиден заради петстотинте години. Впрочем, Турция ни дължи 10 милиарда за къщите на тракийските бежанци. "С лихвите може и да са повече", каза Волен. В тази връзка няма спор, че делото на цар Симеон е свято и той не е бил никакъв завоевател, че българите не са носели пожари, изнасилвания и грабеж, а са пърхали на розовите крила на международното разбирателство. Факт. ТУРЦИЯ, ИЗВИНИ СЕ!

Истинският националист мрази циганите, защото крадат и са неграмотни. Патриотът краде само когато любимият му отбор гостува в чужбина, при това само от бензиностанции и то само когато и другите чопнат по нещо, което на практика не е никакво престъпление. Даже направо си е военна плячка! Турция, извини се! Леле, ако хан Крум беше жив...! А който не е съгласен, е приятел на евреите.

Или поне масон...

Истинският националист е искрено притеснен от процеса на "циганизация" в България и пламенно призовава всички чисти етнически българи да правят деца. В масовия случай националистът няма собствени деца и не крои планове някога да има.

В крайна сметка за това са виновни циганизираният генофонд и чалгата - твърде трудно се срещат чисти етнически българки, които да изгарят от матерналистичен плам да народят сюрия чисти арийчета (багатур-боил-прабългарчета), пък и да ги издържат финансово.

Последното е необходимо, защото комунистите и евреите целенасочено провалят живота на истинските националисти, вследствие на което последните губят желание да съзидават семейство и да творят челяд. Това, обективно погледнато, си е геноцид. СССР и Израел, дължите ни 10 милиарда компенсации! С лихвите са повече.

Истинските националисти мразят негрите. И арабите. Да не забравяме азиатците, индианците, метисите, албиносите... И извънземните. Истинският националист не мрази само ескимосите, защото или не е чувал за тях, или не вярва в съществуването им.

Той обаче вярва в превъзходството на бялата раса и лелее просперитета й. Това, разбира се, не е безусловно. Белите се делят на националности, като в зависимост от историческите, географските и политическите особености могат да бъдат разделени на "мръсни комунисти", "американски мекерета" или просто "испански/френски/Галапагоски (без значение) боклуци".

Истинският националист мрази евреите. Мрази и масоните. Но най-въпиюща е омразата му към юдо-масоните, които дърпат конците на интергалактически комплот, чиято единствена цел е унищожението на чистите етнически българи.

Той е дотолкова посветен и осведомен за детайлите на тази дотолкова засекретена конспирация, че някак естествено се поражда въпросът е ли, аджеба, тази конспирация тайна? Със сходна жар българският националист мрази билдербергите, розенкройцерите, илюминатите, тамплиерите, Лин-куей, както и всички други тайни общества, чиято единствена цел е в Джебел и Крумовград да се говори само на все неизвестния за непосветените "османски иврит". Еми к'во, "масон" е "Осман", ама разбъркано! Факт! А когато фактите говорят, даже "рязаните" майкопродавци мълчат!

Единственото горе-долу почитано от истинските националисти тайно общество е Ку-клукс-клан, но отново с условности - оценките варират от "тяхното дело е свято", през "банда тъпи скинарчета", та чак до "чифутски мекерета, които избиват негрите в полза на евреите".

Истинският националист мрази хомосексуалистите и е готов да спори от "Обеля" до Никулден, че ако биеш един гей достатъчно интензивно и го наричаш "мръсен педал", то той няма как в един момент да не се завърне на правилния бряг на реката.

Че хомосексуалистите и хората в неравностойно положение "замърсяват генетичния код на нацията" за него е аксиома. Истинският националист, разбира се, не знае кои са Стивън Хокинг и Рей Чарлз, Ким Пийк или Ник Вуичич. Другаде е акцентът.

Стигаме до това какво всъщност обичат националистите. Списъкът е кратък, от което май-май излиза, че истинският националист е твърде студена социометрична звезда. Той е патриот и родолюбец - обича истински единствено и само нашето свещено отечество България. Да, той обича родината, но мрази държавата. "Държавата" означава:

а) полицията - единствено тя бие по-лошо от истинските националисти
б) жандармерията - виж а)
в) съдебната система - тя е само трансмисия в пъкления план, целящ елиминацията на всяко късче българщина.
г) данъците - ясно защо. В Турската империя данъците са събирани от евреи. Истинският националист може да събере 2 и 2.

Движен от любов към родината и народа, истинският български националист не плаща данъци, рисува свастики върху държавното имущество, осигурява се на минимална работна заплата, а при една евентуална война най-татуираните ще бъдат първите, които ще се пишат "дюстабан" или "осем диоптъра".

Истинският националист обича българския народ и е готов да пожертва живота си за него. Под "българския народ" разбирай "малкото останали истински български националисти". Всички други, пък било то чисти етнически българи, са врагове, с които истинският български националист влиза ежедневно в кървави битки.

Този скверен легион се състои от мекерета, майкопродавци, отцеругатели, врагове на България, анти-българи, национални предатели, българоненавистници, чуждопоклонници, подлоги, продажници, подставени лица, отродители и дьонмета. Сиреч всеки един, който не е истински български националист.

Майкопродавци, отцеругатели и отродители не са
а) Васил Левски
б) Христо Ботев
в) Георги Бенковски
г) Адолф Хитлер

България е единствената страна в света, в която има (!)официално регистрирана масонска ложа (!), която претендира да е единствената легитимна. При националистите е горе-долу същото. Радикалните отричат дейността на умерените и обратното, като се обиждат на "фалшив".

Истинският български националист ненавижда фалшивите български националисти - той се гнуси от Волен ("прононсираното комунистическо мекере Сидер, куче, анатема!"), мрази Боян Расате ("чифутска подлога, работил е за Сорос!"), а д-р Емил Антонов и Георги Жеков "казват истини, но са клоуни".

Освен Волен мразят Иван Костов ("мангал, ограби България!"), Симеон Саксгобурготски ("национален предател"), Сергей Станишев ("мръсен педал"), Ахмед Доган ("резан майкопродавец, турски отродител") и така нататък, и така нататък, и така нататък.

Патриотизмът е нещо прекрасно, когато не е самоцел. Между другото, лично аз ненавиждам бездомните кучета, комунистите и Ахмед Доган много повече от всеки един националист и се надявам да изчезнат от лицето на земята в изброената поредност.

Само че проблемите на обществото не се решават с "мразя тоя, мразя оня", а с работа. Като си татуираш герба или Небесната костенурка и дращиш до откат лозунги по форумите, най-много да промениш... ами... нищо. Или да те арестуват.

Със сигурност знам обаче, че докато дейността на националистите изглежда така, както досега, в очите на нормалните хора национализмът ще бъде ни повече, ни по-малко от "последното убежище на глупостта".

Oще: ботев  национализъм  националист  патриот 


Още от Общество

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 15.04.2015, 19:48

34 Кунeв | 15.04.201520:03

За сведение на авторката на абсолютно неточната статия "Хайл" - нито аз, нито 100-та членове на Атака във Варна не се вписват в нейния "профил на понятието "националист". Аз самият съм с 2 висши образования, казвам го не като хвалба, а като общоизвестна информация. Над 50 % от членовете на Атака във Варна също са с висше образование, повечето не купено, както стана след "демокрацията". От статията на авторката ми стана ясно, че съм чел поне 10 пъти повече книги, преди всичко на класиците на българската и световната литература, познавам отлично цялата Библия, Корана, в добра степен и източните религии. Обичам всички хора, а не само националистите и българите. Националист в английския Речник на Оксфорд от 1985 г означава "човек, който силно обича своята родина". Що се отнася до Боян Расате, познавам го отлично, затова той пък изобщо не отговаря на описаното "лице на националист" в статията. Впрочем, Тачър винаги се е определяла като националист, нещо, което авторката няма как да знае. За първи път влязох в този сайт, но ми беше достатъчно, за да не го правя повече.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 10.01.2011, 17:48

33 Пабло Ескобар | 11.06.201104:48

Антоне,колко ти платиха за скалъпената статийка хомофобите от "ЛГБТ бездействие" и анархо-комунистите от 23ти септември и дружи движения,които движения са повече от членуващите в тях промити мозъци и безродници Смее се
   

оценка

+3 -0

Регистриран на: 07.09.2010, 11:22

32 turbalan | 01.12.201012:20

Много точно е опсанието. Евала Отегчен
   

оценка

+0 -3

Регистриран на: 30.11.2010, 22:26

31 mamun4o | 30.11.201023:02

Чакайте,че нащо ми се объркаха нещата в главата!!
Първо -сърбите загубиха войната не защото са националисти,а защото големия Американски брат бе против тях.А и тяхното е националшовинизъм.Има голяма разлика.
Второ - не обичам мангалите тъкмо защото крадат и са необразовани.Защото не желаят да се образоват, а възможност им се дава!
Трето - може да не мразите арабите,но със сигурност повечето от тях мразят вас! Колкото и да ви се иска да е различно.
И четвърто -по добре националист отколкото бозав глобалист!
   

оценка

+2 -0

Регистриран на: 29.04.2010, 13:05

30 Humble | 30.11.201018:49

@v guza

Присмял се хърбел на щърбел.

Словенците и Хърватите не са по-малки националисти от сърбите. Само дето никой нищо друго освен "евала" не казва за тях.

Ако Словенците и Хърватите не бяха националисти още щяха да са в Югославия.
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 21.08.2010, 12:01

29 v guza | 30.11.201018:23

Авторе, очевидно е, че статията ти е добра. Изцепката на края си заври в гъза, но останалото е чудесно!
Несторе, ти си живото потвърждение на всичко, написано по-горе. Неграмотен, самодоволен тъпак.
Терминологичните тарикатлъци за разликите между нациОНАНИСТА и останалите агресивни онанисти са ужасно смешни. Проблемът в национализма е неговият ограничен светоглед. Светът се дели на едни изкуствено категоризирани наши и всички останали. Това деление е кухо, вредно и опасно. Нагледен пример са западните ни съседи, които благодарение на такива патриоти малоумници като описаните в статията, преживяха 10тина години кървави войни, а днес се радват на жестоко лумпенизирана младеж, готова да пали и убива, щото иска и тя да се "порадва" (понеже била твърда млада по време на кървавите войни).
   

оценка

+0 -2

Регистриран на: 16.05.2010, 15:31

28 tomys | 30.11.201015:40

Несторе /24/ , ами по-неуки от инженерите има ли бре. Я не се хвали с това. Че то си е направо срамно.Учен инженер....хе хе , майтапчия си ти!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 29.04.2010, 13:05

27 Humble | 30.11.201015:26

@Nikola Aslanov

Доста добре казано.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 29.04.2010, 13:05

26 Humble | 30.11.201015:03

Доста нихилистичен и слабоумен материал.

Националисти има навсякъде, също както и глупаци, които да им обръщат внимание. Много щастлив
   

оценка

+1 -1

Регистриран на: 04.08.2010, 10:24

25 strawsPulledAtRandom | 30.11.201010:31

Нали - хора, които не знаят кои са Фил Анселмо и Йохан Едлунд, тръгнали да ме питат за разни други незначителни личности...
   

оценка

+1 -0