Реализирайте убийството на вашите мечти! | webcafe.bg
Webcafe

Наръчник за wannabe-убийци и изнасилвачи

Хю Хефнър
28.07.2011, 15:13 (обновена 29.07.2011, 09:05)
Жена с вино

Реализирайте убийството на вашите мечти!

За разлика от Джак Изкормвача не е нужно да се придържате единствено към проститутки. Вие може да разполагате със всички  жени, които попаднат в полезрението ви. Някои от тях пият и взимат наркотици, което е достатъчно основание за изнасилване и убийство, но дори и да не е -  няма никакво значение.

Запомнете, ако няма достатъчно пияни или надрусани субекти около вас, достатъчно е просто да си набележите жена, която отпива от бутилка алкохол, това е също толкова осъдително. За вашето оправдаване има достатъчно медии, които ще омаловажат жертвата ви до такава степен, че тя да бъде приравнена до обикновена хлебарка.

Полицията не би си мръднала пръста, за да открие предполагаемия убиец на една премазана хлебарка, нали така? Дори и жертвата да има приятели и семейство, които да окажат силен обществен натиск - няма място за тревога! Винаги ще се намери  едни дежурен клошар/циганин, който ще е виновен и ще бъдете реабилитиран.

Свободни сте да осъществите всичките си фантазии и желания, каквито и да са те! Дори да не искате да убивате, може да изнасилвате. Опитът за изнасилване не е престъпление. Дори не сме сигурни, че изнасилване съществува.

Така че може да го практикувате, колкото си искате и ако все пак осъществите опита и той се превърне във фактическо изнасилване, как жертвата ви ще докаже, че не е доброволно? Никак. Особено ако е пияна и не може да окаже съпротива.

А и вашата дума е къде-къде по-тежка от нейната. Достатъчно е да сте се сваляли в заведение или просто да сте й досаждали. Дори и да се увлечете и да й нанесете сериозни телесни повреди, не се отчайвайте! Винаги може да кажете, че нейните предпочитания са за сексуални практики от типа "по-така". Когато успеете да й запушите устата, без да я задушите, тя практически не е казала "не", нали така?

А ако й се изплъзне тази отрицателна частица, "не" значи "да". Това ние много добре го знаем!

И да не успее да оживее след вашата интервенция сме наясно (както и властите между впрочем), че това е било неумишлено и тя е убита по непредпазливост, вие просто сте искали да я изнасилите, тя е починала от задушаване, при опитите ви да й запушите устата или евентуално под тежестта ви. (Ако сте сто кила да речем, а тя е 45 кила мокра...)

Ами така де, не се е пазила = непредпазливост... Винаги може да оставите жертвата си в храстите в безпомощно състояние или направо мъртва, а вие да се приберете, за да си спестите неудобството. Все ще мине някой, който ще довърши започнатото от вас. Това е абсолютно приемливо за всички.

Вие - като насилник, ще сте по-жертва от убитата. Освен всичко до тук, сега има и промоция:

Ще станете звезда!

Ако правите секс с жена и след това тя умре, си е чиста дарба. Не всеки го умее! Има специален журналист, който ще уреди участието ви в шоуто си, защото няма какво да се заблуждаваме - вашата съдба е много по-тежка от нечия мъчителна смърт.

Най-добрата стратегия е да отидете на почивка и след 10 дни напрегнато издирване, да се завърнете драматично на бял кон.

Въобще каквито и глупости да сътворите, може да сте уверен, че няма да ви се търси никаква отговорност. Със сигурност службите за сигурност ще надробят още по-големи глупости и от вашите.

А уважаемият Министър на вътрешните работи ще заключи: Това да е за урок на младите!

Oще: алкохол  жертва  изнасилване  клошар  промоция  убиец  убийство  шоу 


Още от Общество

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 13.01.2011, 14:17

109 lele male | 01.08.201116:34

RE: 94
НН, тъжно... и грам от иронията, която вложих не си схванал...доста тъжно.
От мен имаш едно "Прав си!" - за целия месец, за да ти стои прав - не за друго.

RE; 102

кв. Коньовица имах предвид, Теа. Аз къде живея - няма значение Намига
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 30.04.2011, 05:03

108 veselavesela | 31.07.201112:34

Роуане, престъплението в този парк, не е прецедент. От друга страна винаги, когато има масови мероприятия, както в случая, засилено полицейско присъствие е задължително. Няма полицаи, няма качествено осветление, няма камери... Категорично съм за поставянето на камери на обществени места.
Акцентирането върху морала на Яна при факт - убийство ми звучи като нелепите съобщения за ПТП -та: Водачът е катастрофирал в близкият стълб, поради "несъобразена!!! " с пътно транспортната обстановка ( разбирай неравности по пътя, 15 см. - рови дупки ) скорост.
По твоята логика и аз мога да кажа, не си плащам данъците за да правите стена от ченгета на футболни мачове, щото аз на стадион не стъпвам, но пък се замислям, колко мои близки и познати, за чиято сигурност съм загрижена го правят.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 17:28

107 Rowan | 30.07.201121:18

Хмм, статията няма да коментирам, но нещо в цялата работа ми прави впечатление. Ще ползвам коментара на veselavesela под номер 50, и обвинението и към силите на реда. Веселушо, мразя ченгетата в червата си, но на всяко дърво в парка да кибичи денонощно по едно ченге, във всичките паркове на страната, пак не могат да се опазят хората, които сами не се пазят. Точно затова беше и тяхната първоначална реакция по отношение поведението на момичето, за да контрират обвиненията срещу тях. Няма как да стане просто, изроди е имало, има и винаги ще има, и човек трябва да полага поне минимални усилия и внимание да избягва местата където може да се навъртат. Не върви на всеки човек на който не му пука за собствената безопасност, да има зачислен полицай да го пази. Щото неговата заплата ще се плаща от моите и твоите данъци, а вместо да дебне из тъмните дупки, може да патрулира по улиците по които вървим и аз и ти и всички останали данакоплатци, които не се напиваме до безсъзнание и не се търкаляме из храстите.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 25.07.2011, 12:57

106 Мина | 30.07.201116:12

В момента дават "Карбовски директно" по Нова. Аз го гледам по Интернет
http://www.novatv.bg/live
и ми е много любопитно да чуя мухльото Чеци какви ги е говорил по Skype...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 04.03.2011, 14:53

105 Bobby_gBG | 29.07.201122:31

Странна статия... Има и верни неща, и глупости...
Аз лично съм съгласен с това че карбовски и чеци направиха бахти шоуто, а "нашата полиция" се прави на прекалено разсеяна...

Общо взето некадърно изпълнение от страна на Цв. Цв. Та ако е била изнасилена/убита от русинов, не би ли трябвало под ноктите и да има следи от като го е драскала? Направиха ли му преглед по тялото за драскотини?

Тотално некадърна работа. Какво - пуснаха един потенциален убиец просто с един разпит, без да му направят пълно изследване по тялото ли? Ако го е одраскала при съпротивата със сигурност няма да е минало за 3-4 дена.

Ама какво да се прави, България сме. Нашата полиция, прокуратура и съд си вършат работата, направо са велики...


Но да се върна на другата част - пак някаква умряла феминиска ни обяснява че пияните жени били хлебарки. А въз оттук ве тъпа пача такава.

Не пияните жени са "хлебарките", всички жертви са хлебарки за нашата "правораздавателна" система, защото са прекалено некадърни да установят истината, и ако убиеца не си признае, просто следва скатаване на нещата, или "ние ги хващаме а те ги пускат" поради липса на доказателства, или поради платени пари на правилното място..
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 28.07.2011, 16:52

104 tufto | 29.07.201122:22

Озводът от цялата статия е - правете повече секс Много щастлив
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 11.08.2010, 22:54

103 Nikola Aslanov | 29.07.201121:41

Ако бях на местото на Николай Русинов. Бих подал иск срещу авторът (по-скоро залагам на авторка с неясна полова ориентация). За клевета и нанесени морални щети, а по-нататък адвоката ще го исмисли.
Ако и двамата са били пияни - колкото той се възползва от нея, толкова и тя се възползва от него.
Колкото до убийството - има си органи за тая цел, криминалните случаи не се решават със свободни съчинение по сайтовете.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.11.2010, 16:52

102 Thea Atanasova | 29.07.201117:58

Леле Мале чакай че не разбрах нещо... В кв. Света Троица ли си живяла като малка?
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 23.11.2010, 20:40

101 Miss Ivano | 29.07.201117:55

Екс,
Ок, така е, но все си мисля, че така степенуваме извратеността на убиеца, който по своето деяние е само едно – изверг.
Да ти призная това: „по невнимание” ми звучи доста странно… Колко трябва да внимаваш, за да не убиеш? Чуди се Шокиран И колко може да те оневини това??? Явно много …Объркан
Това е гадно, онова го бива...

За педофилите – съм на изключително крайно мнение.

ПП: Спорът е тежък, този под статията за норвежеца, изместил и самият норвежец, ми хареса повече. Този спор- ще пропусна.
Приятен ден!
Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.06.2011, 10:13

100 Nikoj Nqkoj1 | 29.07.201117:32

Мина, ком 97 (естествено че има всякакви възможни вариации на жизненият път , за да стане масов убиец.
И преди ти казах , вижданията ни почти напълно съвпадат, разликита са само във възможните вариации, а не по същество.

Айде чао , че имам "съпружески задължения".
   

оценка

+0 -0