Писмо до Динко | webcafe.bg
Webcafe

Писмо до Динко

Мария КасимоваМария Касимова
18.04.2017, 20:22 (обновена 20.04.2017, 16:14)
Динко

Драги Динко,

Хубаво стана, че я преби тая твоя приятелка - да си знае българският мъж, че не може някаква си там женска да му минава личните граници! Че мине ли ги, и тя става бежанец, мамка й! А свинската опашка ще й се види златна гривна! Затова и евала, Динко!

Така хубаво си я нашамарил тая твойта, че лицето й е заприличало на подпухнал козунак, да ти го кажа така, по великденски.

Хубаво си си развързал ръцете върху нея, Динко, патриотично, мъжкарската, много добре ти се е получило.  Да си знае мястото и да не смее да ти излиза на „въпреки", че тия твоите две героични десници, дето с толкова политици се здрависаха в последните месеци, като хванат коравия край, пускане няма. Даже малко си я бушонирал, да ти кажа. Нежно и с разбиране е било - нали и ти каза, че била психически ненормална, та явно си я пожалил. Едното ти добро сърце ще да я е отървало от още по-юнашки кютек.

Не само си го е заслужила тоя мачовски бой, ами и за още е плакала, казвам ти. И хептен нищо да не е направила, в тоя живот има много време все някога да сгреши, за което ти, Динко, с този поучителен бой предварително ще си я наказал. Това се казва то превенция! Да се превъзпита навреме тая женска и да не се прави на мъж сред мъжете, нали така?! Ще си седне на слабия задник, ще си върже на кукуригу русата косица и ще се усмихва оттук нататък на всеки такъв селски бек като тебе. И ще го слуша като вакла овчица. Пък и другите неустоими пичове като тебе вече ще си знаят, че боят над жена у нас си е съвсем в реда на нещата. Както си е нормално, че даже и патриотично да връзваш хора като дивеч по храстите и да ги плашиш с юмруци и ножове, дето ще ми бягат от война, моля ти се! Та и с жените така - като са се родили слаби, то си е ясно, че ще ядат бой.

Животът е за силните, не е за слабаците.

Хеле пък за слабачките, дето и психически може и да не са наред, дето викаш. Не стига, че жена, па и откачена! Как да не й обършеш два шамара?!...

Може и да е знаела, че ще й отвъртиш един. И я е било страх. Много я е било страх. Гледала е ръцете ти, вторачвала се е в мускулите и юмруците ти и е била наясно, че от тях ще боли. Докато така „си го е търсела" и „те е дразнела" обаче, някъде дълбоко в себе си все не е вярвала, че ще го направиш.

Надявала се е, че ще говорите. Или че ще се карате. Че дори ще си крещите и може би ще чупите, но не и че ще й посегнеш. И когато си го направил, онзи първи път, се е изненадала. Заболяло я е. Хванало я е яд.

Почувствала се е унизена и смачкана. Сигурно ти е отговорила или те е нагрубила. Искала е да те заболи и теб. Тя няма с какво да ти отстои на бицепсите и трицепсите, Динко, само с думи може да те уязви. Затова сигурно и нещо ти е казала. И каквото и да ти е казала, подразнила те е, защото ти е било по-лесно. По-лесно да си изсипеш комплексите върху четиридесет и няколкото й килограма. По-безопасно да си пробваш крушетата на лицето й, отколкото във физиономията на някой здравеняк с твоите размери. По-сигурно, че ще спечелиш „битката" и ще си „победител", когато отработените ти хватки са приложени на деликатното телосложение на една жена.

После, като си отпочнал с плестниците, спиране няма. Удрял си едно след друго, блъскал си я, нареждал си, обиждал си я, заканвал си се. Тя сигурно е плачела. Пазела се е, както може. С ръце, с лакти. Свивала се е в ъглите, бягала е безпомощно из помещенията. Обиждала те е също. После е започнала да те моли да спреш. Виждала е жестокостта в очите ти, пламъка, който агресията поражда, освирепяването. И се е подплашила ужасно. Сигурно е млъкнала. Или дори е започнала да те моли да спреш, да ти казва, че се извинява, да крещи, че те обича... Това още повече те е ядосвало, защото ти не й вярваш, че те обича, когато си такъв.

Подул си я от бой. Насинил си я яко. Сплашил си я така, че да не си помисля да си признава какво се е случило. Запушил си и устата, събрал си страховете й в шепата си и си ги изстискал. Изобщо бил си я така, както никога не би искал теб да те бият. От сърце. Мъжката...

Мъжете, дето посягат на жени, са най-големите бъзльовци. Те са ония, дето като им излезе някой по-голям насреща, са готови да се подмокрят и да го ударят на молби. Те изпадат в обяснителен режим, когато им се стегне около врата и могат да реват с крокодилски сълзи, да се извиняват, да редят сополи в три редици, когато някак им потънат гемийките и вече никой не им се връзва на бабаитството.

Биячите на жени са малките мъжлета.

Не физически малките, а тия с малките душички и неработещите мъжки достойнства, дето трябва непрекъснато сами на себе си да си доказват мъжествеността, та да се приемат за пичове. Да се заобичат поне малко сами себе си. Може и да биеш жени, Динко - те все ще са по-слаби от теб физически. Ама си толкова бита карта, какиното, че чак ми е жал за тебе! За нещастното ти детство, за тийнейджърските ти побоища, за селяшките ти комплекси, за празната слава, която ти се стовари на плещите и те накара да се почувстваш толкова значим, че и жени да биеш. „Собствената", де... Жал ми е за целия ти мизерен животец, чиято несъщественост си посветил и на побой над момичета. Жал ми е за нещастието, което си, защото и едно нещастие заслужава повече от пълнеж като теб.

Oще: динко  динко вълев  динко набил жена си  домашно насилие  свински опашки  ямбол 


Още от Оня, дето не го трият

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 31.10.2012, 14:37

33 TheRock | 14.07.201723:30

dedo adji | 21.04.201714:42
Да ти ЕПМ!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 07.04.2014, 19:50

32 dedo adji | 21.04.201714:42

Не сте успели да го очерните, бай путьо. Цяла седмица след инцидента няма нищо, освен хленча на марчето и просташкия хор, който й приглася. С което показвате, че умственият ви багаж е колкото тоя, който приписвате на Динко. А ти, дето не издигаш насилието в култ, иди при мигрантите да ги убеждаваш с благи думи. И ако се върнеш цял и с неразпран задник, сподели впечатления.
   

оценка

+2 -1

Регистриран на: 13.02.2014, 11:16

31 Bai Hoi | 21.04.201714:05

dedo adji , адвокате на Свети Динко, прави си! От къде на къде някой изобщо може да допусне, че една първобитна мутра, нацепена татуирана батка, притежаваща около 60 думи в активния речник (поне толкова използва в многото материали, с които го направиха известен т.н. ни медии), човек издигащ насилието в национален идеал и модел за подражание, би могъл да направи подобно нещо?! Това е долна клевета, гнусна антируска, пардон, про-западна, пардон антибългарска пропаганда, дело на НПО-тата, Сорос, БХК, бежанците, гейовете, които със задружни усилия успяха да очернят един достоен син на на КЛЕТАМАИКАБАЛГАРИА Идея
   

оценка

+1 -1

Регистриран на: 09.06.2016, 11:54

30 Pooh | 21.04.201713:34

Всеки път се чудя на списувателката на дума ли й плащат? Не, сериозно питам, на метър ли е, на килограм ли е, как е, та такава словесна експлозия по такава тема?!?! То опази Боже и от включванията й по други , но тук се удавих просто...
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 07.04.2014, 19:50

29 dedo adji | 21.04.201713:19

ксперта по празнодумие, смисълът е марчето да заработи и да се покаже колко интелигентна и ревностна защитница на евроатлантическите ценности е. Тя поне го прави със стил, макар и сантиментално сълзлив. А в нейна подкрепа хор от полуграмотни ругатни. Само една дама се придържа към добрия тон. Така дръж Пикси.
   

оценка

+2 -0

Регистриран на: 07.04.2017, 11:07

28 xpert | 21.04.201712:28

Какъв ли е смисълът да се пишат писма до хора, които не четат..
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 07.04.2014, 19:50

27 dedo adji | 20.04.201722:25

Те това е. #26 и #15 на корейчето казват всичко. Динко, прочети посранието им.Ще се обогатиш духовно.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 20.04.2017, 18:28

26 Силванка | 20.04.201718:30

дееба и тъпия селянин е тоя Динко, дееба
   

оценка

+0 -3

Регистриран на: 07.07.2011, 12:03

25 Дракон с кисело зеле | 20.04.201713:20

Да, Гети, и понеже е така, от самото начало използвах думата "вероятно", а не "със сигурност".
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 07.07.2011, 12:03

24 Дракон с кисело зеле | 20.04.201712:50

dedo adji | 20.04.201709:50
Драконче, я докажи, че не си бил ти.
---
ЛОЛ, ти верно ли?
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.