По-по-най комунист | webcafe.bg
Webcafe

По-по-най комунист

Александър Паунов
02.07.2014, 17:09 (обновена 02.07.2014, 17:25)
александър паунов

Депутатът Александър Паунов, лидер на Комунистическата партия на България, и Красимир Велчев от ГЕРБ се хванаха на чуден спор от парламентарна трибуна на тема: „Кой е по-голям комунист?".

Паунов отдаде нужното на ГЕРБ:

"Най-големите лъжци в този парламент се намират на първия ред на ГЕРБ. Най-големият лъжец е Бойко Борисов.

Дядо му е убит от комунистите. Ако дядо ти е убит от комунистите, никога няма да влезеш в редовете на Българската комунистическа партия и да влезеш в органите на МВР. Първа лъжа.

Бойко Борисов заедно с парламентарната група вкарва Закона за престъпленията на комунистическия режим, а първият ред са комунисти.

Бойко Борисов - комунист, дете на партията. Цецка Цачева - комунист, Велчев - комунист, само че изключен, защото няма качества на комунист.

На голямата група ще ви кажа истински случай.

В арменския парламент влизат хора с маски и автомати и казват: „Да напуснат комунистите". И почват да стрелят на месо.

Ако в тази зала влязат хората с маските, теоретично, с автомати и кажат комунистите да излязат от залата, аз от вас няма да мога да изляза от тази зала, всички ще се хвърлите към вратите".

Oще: александър паунов  бсп  герб  комунизъм  красимир велчев 


Още от Оня, дето не го трият

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.