Любовното обяснение на един електротехник | webcafe.bg
Webcafe

Любовното обяснение на един електротехник

Петър Донкин
12.04.2016, 15:57 (обновена 13.04.2016, 21:00)
Електротехничка

Снимка: © Getty images

По схемата на емоционалната ми верига протече силна електромагнитна енергия, която така увеличи интензитета на телесното магнитно поле, че аз се почувствах неудържимо привлечен от теб.

Любов моя трифазна,

До този момент токовият кръг на Живота ми беше напълно занулен и заземен; изпитвах траен спад на напрежението, живеех на монофаза. Всъщност, аз не живеех, а мъждуках като енергоспестяваща крушка.

Но когато те видях за първи път, ти ме разтърси по-силно и от токов удар. В душата ми стана късо съединение, разхвърчаха се емоционални искри като при електродъгово заваряване, от които се разгоря огънят на Страстта.

По схемата на емоционалната ми верига протече силна електромагнитна енергия, която така увеличи интензитета на телесното магнитно поле, че аз се почувствах неудържимо привлечен от теб. Напрежението на магнитното привличане изключи всички предпазители - бушони на разума, и тялото ми се превърна в проводник без съпротивление за Любовта.

Изпитах чувства, по-силни от турбина във ВЕЦ, по-чисти от фотоволтаичен биоток, по-дълбоки от подводни киловолтови кабели, по- съкровени от светлина на нощна лампа.

Чувства, които е невъзможно да бъдат занулени, защото няма достатъчно нули, с които да се изрази безкрайността. Чувства, които е невъзможно да бъдат заземени, защото полетът на Любовта се откъсва от земната гравитация и достига до висините на най-високите далекопроводи.

Чувства, които е невъзможно да изразиш със структурна, функционална или принципна ел. схема, защото в Любовта няма начин как предварително да се начертаят и изчислят всички вериги от активни и пасивни компоненти.

Чувства, които е невъзможно да бъдат окабелени, защото емоциите, макар и невидими като тока, не могат да бъдат ограничени в тясното пространство на едножилните, та дори многожилни проводници. Всички тези високоволтни чувства са събрани в мен подобно на електрическа енергия в трафопост, от който се разпределя Любов към всички мои близки и крайни консуматори.

Затова искам да ти благодаря, че ме изпълни с такъв силен заряд, с такава силна светлина, че ме стопли, че ме зареди, че превърна монофазния ми живот в многофазен, в който всяка фаза е по-красива и по-силна от предишната!

Многоамперно ваш: Акумулатор Петров

Oще: вец  електротехник  енергия на любовта  любовно обяснение  петър донкин  писмо от електротехник 


Още от Оня, дето не го трият

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 31.01.2011, 17:20

4 ММ | 13.04.201621:30

Ееее, скучко, поздрав:
https://www.youtube.com/watch?v=VSXsZHNam3Q
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 10.12.2010, 06:25

3 Bichkiiata | 13.04.201619:16

нема лабаво, нема к'о да се лъжем всичко е химия и физика, а думите, които ползува човека са само един целофан с който ги опакова да изглеждат по-шарени
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.10.2012, 11:42

2 скучко | 13.04.201616:26

Един шофьор на "Гомнарка", кола която почиства септичните ями, имал хубава и палава жена. Тя непрекъснато се влачила с богати господа ,като на сичкото отгоре натяквала на горкия човечец какъв нещастник е ,колко за нищо не става с тази професия, колко е беден ,опърпан и пр. и пр. Мъжа и му писнало и казал- бе стига си ме тормозила, ще ти отмъстя! Път тая -какво ще ми направиш бе , Гомнар,ти нищо не можеш да ми направиш, виж се имаш само тая "Гомнарка", а любовника ми виж с ква кола, ква къща отгоре до долу със злато облицована е бе! Един ден нашия издебнал кога любовниците са на забавление навън, напълнил гомнарката догоре, отишъл до луксозната къща пъхнал маркуча от тавана врътнал крана и изпразнил цялото съдържание. Прибират се влюбените и гледат на вратата бележка: " Отмъщението на "Гомнара"! Ха, рекла жена му тва ли ти е отмъщението бе , една нищо и никаква бележка, и отворила вратата... Лош или много луд
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 10.08.2014, 15:05

1 goni | 13.04.201608:46

Статията е много готина! Само едно липсва! Молба към обекта на любовното писмо да му помогне" да освободи напрежението"!Усмивка
   

оценка

+1 -0

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.