Пет принципа, които ще те превърнат в бог на пътя | webcafe.bg
Webcafe

Пет принципа, които ще те превърнат в бог на пътя

Цветелина ВътеваЦветелина Вътева
12.06.2017, 18:01 (обновена 13.06.2017, 15:44)
456547568

Пичове от всички села, обединявайте се на магистралата!

По родния асфалт все още се движат хора, които шофират, за да стигнат от точка А до точка Б. Те спазват закона за движение по пътищата, движат се според ограниченията на скоростта, дават мигач, когато променят посоката си на движение и извършват още куп подобни действия, които ги класифицират като прости хора без жажда за адреналин.

Вие обаче сте наясно, че правилата са за да бъдат нарушавани, че няма невъзможни неща, че човек трябва да живее на ръба и че автомобилът е нещо много повече от средство за придвижване.

Той е ориентир за финансовия ви статус, повод за гордост и... Най-важното: начин да разкриете себе си. А ако все още не се познавате в дълбочина, прочетете тези принципи, чието спазване ще ви помогне да откриете своята природа: а именно на хищник на пътя. Гррр.

1. Изпреварването е срам за майстора

Добрите шофьори никога не се оставят да бъдат задминати. Ако видите, че някой зад вас е дал ляв мигач и тръгва да ви изпреварва, бързо превключете на по-ниска предавка (ако не сте с автоматик), изчакайте наглеца да се изравни с вас и натиснете газта до ламарината.

Превърнете нефелния му опит да ви изпревари в сцена от „Бързи и яростни 12". Ако сте на двупосочен път и отсреща се задава ТИР, а пред и зад вас има други автомобили, не пускайте хомосексуалиста да си влезе обратно в дясната лента. Или поне изчакайте последния момент преди да го пуснете. Нека и той пусне малко, в гащите. Така ще знае следващия път да не изпреварва пичове.

2. Уринирайте на пътя с лице към преминаващите коли

И баба знае, че на белия свят няма по-внушителна гледка от едър, мъжки екземпляр, който уринира с лош поглед (освен ако не го прави седнал). И майка ви сто пъти ви е повтаряла, че ако стискате, ще ви заболят бъбреците.

Затова ако усетите повика на малката нужда по време на път, не чакайте да стигнете до бензиностанция. Отбийте на първото подходящо или неподходящо място за целта, свалете ципа и действайте. И недейте да се обръщате с гръб към преминаващите коли като някоя свенлива госпожица. Оставете целия свят да се стресне от „малкия Пешо". „Малкия" е образно казано, разбира се.

3. Набийте някоя овца на пътя

„Жена и с цвете не бива да се бие. Само със саксията." Хахахаха. А зад волана се напълни с нагли шОферки, които не само си мислят, че могат да карат като мъжете, а и имат нахалството понякога да ви се пречкат на пътя. Ако забележите, че някоя овца се е объркала и се мотае на кръстовище, или поради заблеяност вземе, че ви засече, бързо слезте от колата и я настигнете. Накарайте я да си отвори прозореца с блага усмивка, след което отривисто й шибнете два шамара. Пътят не е място за женки. А само за пичове, като вас.

4. НИКОГА не давайте мигач

Мигачът е за хора със слаби сърца и нерви лабави. Пичовете не изпитват страх. Ето, в Куба никой не ползва мигач. Защо да ползвате и вие? Сламомирайте агресивно от лента в лента, без никакъв светлинен пътепоказател, и псувайте на сръбски нещастниците, които са достатъчно арогантни, че да ви свирнат с клаксона. На извънградски път задминавайте другите рязко, без мигач, разбира се, и се смейте с широко отворена уста в лицата им, докато го правите. Съдбата обича смелите.

5. Говорете по телефона и карайте бавно в лява лента

„Ало, Краси, да. Не бе, мойче. Че дойдем с Марто довечера. Не бе, не бе, нема да се притесняваш. Че седнем на теферич малко да гледаме мача. Не бе, нема бе, нема да дойде тая свиня." Поддържайте такъв тип телефонни диалози с момчетата докато карате в лява лента на магистралата с 40км/ч.

Ако сте с голям и бърз автомобил, понякога не се налага да карате бързо. Нека околните видят, че карате нещо с минимум 400 коня, но го карате бавно, защото сте чили и сте пич. Поддържайте и бизнеса си по телефона, но в никакъв случай не ползвайте handsfree устройства, дори да са вградени в колата. Няма нищо по-пичовско от мъжага с надиплен врат и трайбъл татус на рамото, който говори по телефон с размер на касетофон Hitachi.

Oще: автомобили  агресия на пътя  адреналин  бог на пътя  бързи и яростни  каране  кола  коли  магистрала  мигач  правила за движение  птп  рейсъри  състезание  шофиране  шофьори 


Още от Оня, дето не го трият

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 10.12.2014, 11:36

2 Пенчо | 13.06.201712:50

Силна статия! Очевидно всеки ден съм заобиколен от хиляди пичове по пътищата...ааа и богове, които стриктно спазват тези пет златни правила,направо все едно съм на Олимп! Много щастлив
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 17.02.2015, 09:52

1 бай Йух | 12.06.201719:48

Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-хаха-ха-ха-хаха-ха-ха-хаха-ха-ха-ха... Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Пляскане Пляскане Пляскане смешник смешник смешник . Браво Цвети, спуках се от смях Усмивка
   

оценка

+1 -0