Когато мъжете се оплачат от дискриминация | webcafe.bg
Webcafe

Когато мъжете се оплачат от дискриминация

лебовскиМартин Дамянов
24.02.2016, 17:31 (обновена 25.02.2016, 13:40)
mgtow

Снимка: © YouTube

MGTOW е философия, според която жените експлоатират мъжа като източник на ресурси.

И понеже свободата е най-висша ценност, мъжът трябва да тръгне по свой път, като не се съобразява с женските и обществените изисквания към него.

Американците не са за стигане, г-н Колев!

Ровенето в YouTube е все едно си отишъл на гости у някого за първи път - всичко е песни и танци - обаче само ако се движиш там, където трябва.

Но задълбаеш ли!... Но отвориш ли нещо, което не трябва да бъде отваряно...

Пред теб се представя вариете от самоделки, снимани с керемида в депресиите на ада. Там е мрачно като положението в Сирия и черно като някоя златка. Тази подинтелектуална тор абортира жлъч и алитерати. Там бесуват счупените и гуляе низшето.

Това са хората, които държат химикалката с четири пръста. Това са хората, които паркират на линиите на трамвая, и после викат "Кво, бе!". Тези хора са много - с брадва да ги ринеш. От тях да чакаш хубаво е като да чакаш от бакшиш ресто.

Точно там се роди обществото MGTOW - съкратено от Man Going Their Own Way.

Това на българския ни език може да се преведе като „Вдигнал Съм Ръце Вече, По-Лесно Ми Е Да Се Разправям Със Самотата, Отколкото С Жените".

Това е мъжкият феминизъм. О, Боже...

MGTOW е философия, според която жените експлоатират мъжа като източник на ресурси.

И понеже свободата е най-висша ценност, мъжът трябва да тръгне по свой път, като не се съобразява с женските и обществените изисквания към него.

Oбществото си има супер як сайт. Най-якият сайт във Вселената и на всички времена. В него може да слушаш различни подкастове, в които мъже ти говорят за свободата и ти дават ценни съвети.

Например - когато каниш жена на среща, да я питаш в колко часа вечеря, а като ти каже „към 7.30", да я поканиш на барче в 9 ч., за да не се налага да я водиш на ресторант и да не харчиш пари по нея.

Велико е! Вие не можете да видите, но ви уверявам, че настръхнах.

Един от „мислителите" във форума на MGTOW - Thinking-Ape - описва секса като "осеменяване на жена". Технически е прав, както би бил прав, че печката е тенекия с реотани.

Да опростяваш нещата до взаимодействието на съставните им части е рационално, ако въпросът не включва емоция. Израел не може просто да седне с Палестина на една маса и да се разберат, докато Боко Харам им разказва вицове.

Друг член на групата - Sandman - гледа на всички мъже с гаджета / съпруги, като на техни роби и угодници, които са заразени от черната чума на хитлеристкото отроче феминизма.

Нали знаете как някои мъже са свине? Е, по същия начин някои жени са чуми, да. Това далеч не е повод за вълнения, защото ако тези жени бяха в мъжкия си еквивалент, щяха да имат MGTOW канал в YouTube.

Всичко е супер, ако не се опитваш да бъдеш Батманът на интернета.

Така към теб се присъединяват обърканите и безхарактерните, които мислят, че ще ги преведеш през пустинята, сразявайки триглавата ламя на обществото, за да се научи тя веднъж завинаги да не им държи сметка за липсите и пропуските им. Защото тя (ламята) им е длъжна на тях, а не те на нея.

Всъщност ламята е лъжа, ламята е мираж. MGTOW са мързеливи сърдитко-петковци, което е трогателно и несериозно. Пустинята също не е пустиня, а пясъчник в детската градина.

Пясъчник, от който обществото, а и жените в частност, ви чакат да излезете.

Естествено, че хората ще изискват от вас. Свободата не означава да не ти пречат другите; да не бъркаме свободата със самотата.

Естествено, че някои хора ще са лоши и измамни - това не трябва да ни изненадва, да ни натъжава. Не е нужно да разпъваме знаменатели като слънчеви затъмнения над всички и всичко. Споко, всичко е наред така.

Ако няма какво да ни ръчка в нервите, баровете ще затворят и икономиката ще рухне.

Хайде сега да си основем движение. Нека да се казва Движението на пичовете.

В него всички са заповядали - мъже, жени, европейци, африканци, азиатци, умни хора, глупави хора, хомосексуални, хетеросексуални, млади, стари, християни, мюсюлмани, евреи, арменци, прави, криви - абе, всички, които са пичове.

Ако не си пич, не може вътре. Като член на движението ти, читателю, си ангажиран с една дейност - да бъдеш пич. Нямаме митинги, демонстрации, няма ни записани в общината. Ако искаш да участваш - честито, вече участваш в Движението на пичовете.

Ако спреш да бъдеш пич, никой няма да те изгони, да те упрекне. Просто никой няма да ти обръща внимание вече. Така по естествен начин или ще трябва да бъдеш пич, или присъствието ти ще изветрее.

Тук никой не съди, никой не прави забележки, никой не обижда - всеки си гледа и си копае градинката. И ако има нещо, пита. Като пич.

Нищо им няма на жените, нищо им няма и на мъжете. Просто някои хора са задници. Избягвай такива хора. Това е.

Oще: man going their own way  mgtow  връзки  движението на пичовете  дискриминация  жени  заблуди за жените  заблуди за мъжете  изневяра  любов  мъже  омраза  пари  пичове  полова дискриминация  свобода  секс  феминизъм  философия 


Още от Оня, дето не го трият

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 18.07.2010, 15:13

9 Harry | 26.02.201611:05

Тъпня, но и лъжа! Единственото вярно е че кучките и лесбийките наистина ползват мъжете само за ресурси. За донори и гостоприемници, за паразитиране. Което си е тяхна работа, но се ядосвам, когато го "преподават" на останалите истински жени. Много бракове и връзки се разпаднаха пред очите ми.

А дали мъжете са дискриминирани, говорят много факти, например у нас жените живеят 8-10 г. повече от мъжете, ако се огледате, ще видите цели квартали и блокове, обитавани само от бабички.

Но феминистките подминават подобни факти с вискомерно мълчание.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 15.03.2013, 13:26

8 DonTsetsi | 25.02.201623:20

Вярно е, че не малка част от MGTOW са параноични женемразци. Друга част просто осъзнават, че повечето сватби завършват с развод, който на запад обикновенно прецаква живота на съпруга. MGTOW няма почва у нас, защото нямаме крайните закони на голям брой западни държави.
Интересен пример в Канада:
https://www.youtube.com/watch?v=I9mZkYSxnOQ
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 20.05.2011, 17:21

7 peta_wawa | 25.02.201619:46

Много Like ДА!!
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 20.02.2015, 19:36

6 Вълков | 25.02.201616:26

Вярно Виктория, ГОЛЯМА ТЪПНЯ.
   

оценка

+0 -1

Регистриран на: 11.05.2010, 18:26

5 Крив Макарон | 25.02.201609:38

Щели да основават движение на пичовете...
Пичовете не се мъкнат след тенденциите, създадени от други. Пичовете ги създават! Пичовете вървят по свой път, но не чакат някой да им подсказва. Сетихте ли се? И да си пич не значи да се делиш от другите (които според теб не са), а значи да правиш нещо, около което всички да се обединяват.
Пичовщината не е движение, а вътрешно състояние. То цепи мрака, и поставя положителните ценности на светло. Аъ...
   

оценка

+2 -0

Регистриран на: 01.07.2011, 15:53

4 KingoftheROAD | 25.02.201609:34

Пенелопке, да нса припозна мари? нещо много кофти тръпка. Палав

Е на мандрата всичко може да ти е на корем, и на река, и вся и все, срещу съответното заплащане конечно. Кул Набий си в канчето че безплатен обяд нема, като не го плащаш ти, тогава някой друг го плаща, а не извира така от въздуха. Понимаеш?
   

оценка

+2 -0

Регистриран на: 13.12.2015, 19:55

3 jens xp | 24.02.201622:11

Най мразя някой да ми обяснява какво е свободата!
   

оценка

+3 -2

Регистриран на: 10.06.2013, 14:01

2 saturass | 24.02.201621:34

ох най-после малко светлинка в тунела на масовото заливане на медиите с феминизъм, най-накрая нещо положително за онеправданата мъжка половина на света Много щастлив
   

оценка

+2 -3

Регистриран на: 29.04.2015, 21:11

1 Виктория Пенелопова 07 | 24.02.201620:57

ТЪПНЯ Бесен
   

оценка

+3 -4

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.