Скотове се управляват най-лесно | webcafe.bg
Webcafe

Скотове се управляват най-лесно

Vankata 820
03.07.2012, 12:07 (обновена 03.07.2012, 12:45)
сянка, силует

Върколак мания - оцеляват тези с потекло

Нали знаете как постъпиха навремето с (Николае) Чаушеску*?Усмивка
Е, за тези, които искат промяната, да накарат тези, които навремето си спасиха кожата с дирижиран Преход, да не се навират повече в лицето на простия народ, а да отстъпят от статуквото, защото вече не сме толкова богата страна, при това кризата ще се задълбочава и съответно няма да има как да избегнем окончателно дирижираното оскотяване, амнезиране и обезличаване!Усмивка

Елитът обаче иска точно обратното, защото скотове се управляват най-лесно - при тях всеки абсурд е приемлив, те вече са се нагодили и не гледат натам, накъдето са застрашени при свръхлюбопитство или непремереност, а гледат предсказуемо винаги точно натам, накъдето са най-слабите, наивните и безпомощните!!!

Битовите престъпления се разкриват най-лесно и без съпротива, но тези, които статистически имат най-голям финансов размер, отнесени към общия размер на всички битови престъпления, са плашещи или твърде корумпиращи обикновенните разследващи по съвест!
Върколак мания - оцеляват тези с "потекло"!

Oще: престъпления  преход  скотове 


Още от Оня, дето не го трият

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 12.09.2011, 23:11

12 Vankata_820 | 04.07.201218:36

До Dimitar Stamboliyski:
Нека си се смеят, здравето лекува, скотове ще трябват, иначе колкото до илюминатите, Аз не се взимам толкова насериозно, нека има разнообразие, за да може всеки да има база за сравнение, а ако наистина така продължават всички, ще им се чуе гласът ми, като глас в пустиня!Усмивка Въпрос на време е - само не знам ще им се плаче ли или ще им се смее!Усмивка
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 12.10.2010, 11:52

11 Dimitar Stamboliyski | 04.07.201217:58

@ Ваньо дет си губи времето:

Батка, глас в пустиня си! Въци и Гичка ти са смеят! А те са лицата на останалите няколко милион орки като тях. Свърши се с ерата на илюминатите! Ще се руши!
   

оценка

+0 -1

Регистриран на: 12.09.2011, 23:11

10 Vankata_820 | 04.07.201210:57

До fata morgana:
Мдаа, в крайна сметка ще си дойдем на думата за позакъснялата безметежна Лустрация, но тя все още е толкова сковаваща управляващи и опозиция, че едва ли без гражданско общество има надежда за нея, въпреки вече изфалшифицираните и унищожени архиви, прикрили най-страшните следи от миналото ни!
Не знам защо обикновените хора не се досещат, че тази Лустрация всъщност ще е най-полезна за подрастващите, тези по детски градини и училища, защото с нея ясно ще се декларира, че всичко в България е обърнато наопаки, заради подменените ценности от една шепа червени главорези, като с този символичен жест(Лустрацията), тези мародери ще получат отреденото им място в историята, с което ще се даде надежда на загубените души от Прехода и ще им се вдъхне надежда за Промяната и смисъла на светлината в тунела...
Мисля, че ще е от полза тази стъпка, дори и за децата на националните ни предатели - в лицето на Партията; е, няма да могат да се тупат в гърдите, но те вече достатъчно заграбиха, за пет поколения напред, така че са подсигурени!!!
Много ми се иска кадърните, честните и справедливи хора да могат да дадат смислено обяснение на децата си за жалкото си съществуване, с което са се примирили, защото са останали в пределите на родината си - иначе няма как да се получи с възпитанието на малките невинни души, ако и да ги виждат след 16 часа работа на ден + почивните дни!!!
Надявам се в България най-накрая да има влиятелна Средна класа, каквото до в момента се вижда в зародиш и повярвайте ми няма как да се случи, ако няма фундаментални промени в БГ, в нагласите на управляващите и на народа, защото най-лесното Там е да си загубиш работата, понеже си на страната на Правдата или защото си добросъвестен и влиятелен в публичното пространство, и си сам!!!
Аз успях в БГ, но едва не си погубих здравето, а семейството ми винаги е на първо място, така че му дължа всеотдайността си, а за България оставям присъствието си, поне във форумите й!!!
Успех!
   

оценка

+2 -0

Регистриран на: 14.08.2010, 11:53

9 Frida | 04.07.201210:53

поначало човекът е един неосъществен проект, прекъснат в критичната точка на прехода на животинската материя към едно висше съзнание. неосъщественото остава в тленната плът като горчив спомен, пълен със съжаление и невъобразима мечта за незаслужена вечност. всеки индивид възприема този неуспех повече или по-малко примитивно, в зависимост от преобладаващото чувство на принадлежност към първичното или към възвишеното. оттам и отношението към себеподобния. един дивак, за да се цивилизова, трябва да има пример на подражание. или както казваха селяните - учи, за да не работиш... muhihihihi
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 24.01.2012, 12:39

8 fata morgana | 04.07.201210:05

В интерес на истината трябва да отбележа, че и сред комунягите е имало едно много малко, но прогресивно малцинство. Познавам такъв случай – моя роднина е. Навремето със съпруга и се писали в партизанските редици (не на 8 септември 1944, непосредствено преди великата победа както сторили мнозина).
Докато била партизанка, я арестували жандармеристите и така я пребили от бой, че никога не могла да има деца. Но когато дошъл 9-ти септември и видели каква порнография се случва, и тя и мъжът и се отказали от политиката. Вече са около 92 годишни. Наскоро на някакъв помен на гробищата попитах моята роднина: „А сега в какво вярваш?”
И тя ми отвърна: „В комунизма”
И сред тях има хора, пред които човек може да свали шапка, хора на честта, но не са надделели те през онези 45 години, за жалост.
   

оценка

+3 -0

Регистриран на: 24.01.2012, 12:39

7 fata morgana | 04.07.201209:44

Според мен най-лошото е, че всички приехме съвсем доброволно простотията.
Защото всички, които са се занимавали с търговия или занаят преди 9-ти или пък са били работливи и богати селяни, разполагащи със земи, пари и възможности, са имали много стриктно утвърдени норми на поведение. Примерно си бил длъжен да си любезен и да уважаваш дори циганина дето ти лъска обувките на улицата, защото утре-други ден ще влезне в твоя магазин и ще ти стане клиент. Прадядо ми, който бил търговец навремето разговарял с евреи, арменци и турци, че дори и цигани на техния език, за да покаже уважението си към тях, тъй като са били негови клиенти. А честността била закон в бизнеса.
В един момент най-мързеливите, които в нормални условия на свободна конкуренция, не биха разполагали с нищо, се пишат в партията и се виждат с власт, която им дава възможност да налагат своя модел на поведение – т.е.онзи, който се държи любезно е малодушен, лицемерен глупак, а него партията го е научила на обноски – на мълчание, самочувствие и мачкане на самочувствието на нисшестоящите.
В един момент малко след прехода, когато потомците на всички онаследяват моделите на поведение на предците си, дори и онези, за които любезността и добрите обноски са били въпрос на едно изстрадано възпитание в семейството, си казват – само аз ли съм най-големия глупак да следвам някакви принципи. И не биха си го казали, ако потомците на първите не си бяха уредили живота така безпогрешно – започвайки от най-дребните нива на йерархията.
   

оценка

+4 -0

Регистриран на: 23.07.2011, 20:43

6 Бобо | 04.07.201206:38

Яз за селяните знам едно:
Кога си слаб те тепат, кога си силен те мразат.
Но накрая винаги печелат! пуша
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 12.09.2011, 23:11

5 Vankata_820 | 04.07.201200:01

До Mile Manolov:
Нали знаеш, че винаги ставаш жертва на последното пиршество в тленния си живот - това на самопоканилите се червеи!Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 04.11.2010, 13:42

4 Mile Manolov | 03.07.201223:45

гробищата са пълни с незаменими ора... muhihihihi
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 12.09.2011, 23:11

3 Vankata_820 | 03.07.201222:39

До MacAllister:
Когато човек чуе мислите на сродна душа се чувства щастлив, но когато се чувства изморен, се чувства заменим, надявам се да има много, като теб за да има надежда за България, защото и тя има нужда някой да напипва пулса й!
Ако се обединят светлите души в България, Тя ще има бъдеще, ако ли не, не заслужаваме придобивките си - въпрос на Гражданско общество!!!
В квартала си в София, ако имах още 10 души, като мен, всички в него щяха да са променени към по-добро - вярвам, че човек трябва да е заобиколен от щастливи хора, дори и ако те не го искат - въпрос на време и на наблюдателен ум!!!Усмивка
Нека силата бъде с Теб!Усмивка
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.