Да ви е честита победата в Третата кримска война | webcafe.bg
Webcafe

Да ви е честита победата в Третата кримска война

Николай Малинов, депутат от БСП, издател на в. Дума , БНТ
18.03.2014, 23:47 (обновена 18.03.2014, 23:49)
Жива верига е отцепила района около базата

Снимка: © Twitter

Първо да кажа, че още не съм чул България да има официална позиция (бел. р. за Крим). Кое да е официална позиция - на парламента, на министерски съвет, позицията на министъра може би да е официална?

Биж желал да честитя на всички православни славяни по света победата в Третата кримска война и да напомня, че след Кримската идват Балканите по южния път и смятам, че можеме да се поздравиме поне русофилите на тази маса. (...)

Аз не си спомням последните 1000 години Русия нещо да е решила и то да не се е случило.

Николай Малинов е член на комисията по външна политика в Народното събрание, цитатът е от участието му в предаването Реферндум на БНТ

Oще: бсп  крим  малинов  николай малинов  русофили 


Още от Оня, дето не го трият

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 05.07.2010, 18:51

16 Зелен Бетон | 20.03.201413:23

Въпросния Малинов само за тези думи би следвало да го вкарат направо в психиатрията. Така може да приказва в кръчмата между две ракии, но не и в качеството си на политик по национална телевизия. Член на комисията за външна политика?!? Боже, пази България...

Между другото, точно този „Референдум“ го изгледах единствено от сеирджилък. Да видя дали въобще някой ще каже две смислени думи на кръст. Барем нещо като мнение, нещо като разсъждение, нещо като аргументация. Цък.

Русолизците* в България в момента са минали в две състояния: или такъв страх ги е затресъл, че даже не могат да артикулират правилно, или са превключили в зомби-режим и пеят осанна.

А всички останали са изпаднали в умствена парализа и само се снишават, мъчейки се да усетят накъде духа вятърът. Точно по заветите на Тошко Правешки.

Щеше да е пълен цирк, ако не беше трагично.
_________________
* Русолизец – превъзходна степен на русофил (по нашенски).
   

оценка

+2 -1

Регистриран на: 28.01.2014, 19:57

15 sim4o | 20.03.201410:54

qhasper | 19.03.201417:22
---- sim4o
"И аз, да си губя от времето, да отварям очите на малоумниците ... кое къде се намира на планетата Земя ??"
---------------------------------
Мило ми стана, qhasper, как си се потрудил, та си показал , как споделям знания на сей форум ...
Знаех си, знаех си - няма да останат незабелязани усилията ми да Пръскам светлината на Знанието .. ето - явно нещо съм пояснявал по География .. и са направили впечатление, думите ми - ти си ги запомнил, па ги и разрови и намери , па ги и припомняш .. и да ме трогнеш и да ме накараш да избърша сълза!
Ами дето обяснявам на Оня Дето Го Трият , че цифрата осем - то това са две колела едно върху друго ..
А дето , аз и ти , обясняваме на Фрида разни неща .. ти - с недвусмислени снимки, аз - с обяснения!
А помниш ли, qhasper, как аз помагах и на Девоинчо за да се доизгради образа на Строителя в нашето съвремие...!

Дето се вика - направи добро - па го хвърли в морето - бях забравил тези мои поучения, по Науката География - хвала теби , че ги припомняш!
Забелязвате значи, пръскането на Светлина и Знание от мене, забелязвате ...
Сполай ти, qhasper !
Наистина - Знанието прави сляпото окато!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 07.05.2010, 04:54

14 MacAllister | 20.03.201400:35

Абе човека (не БСП) си е казал честно какво мисли. Не е ли по-добре така, отколкото лицемерието на "комунисти", "антикомунисти", "фоби" и "фили"? Аз съм по-умерен, но приемам случката за положителна, най-малкото защото ще създаде импулс за конкуренция и ще ограничи мащабността на действията на хора, които прекалено лесно решават, че са изконно прави (и от двете страни). Доколкото Путин се е приготвил за това и явно има представа в какво се забърква го поставя в печеливша позиция (засега). Ако имам притеснения е, че хората, които се занимават с политика в световен мащаб се оказват вече години наред напълно неподготвени за всичко друго освен забъркване на каши, които не знаят как да изсърбат. Ако този човек беше на по-отговорна позиция изказването му щеше да е грешка, то и сега донякъде е такава - все пак се асоциира поне с партията му, т.е. не ангажира само него, както все му се искаше на шебека Цветанов да го приемат лично или служебно според вкуса му, а не според позицията му. Само, че ако забравим, че той е русофил, русофобите по света и у нас също така тъпашки заемат позиции игнорирайки детайли, а все по-често и цели слонове в стаята. Тоз човек поне заема ясна "фил"-ска позиция, без да се отпуска в усукани и объркани оправдания - това може да се уважи. Възмущават ме другите ни политици и за първи път мога да кажа добра дума за бате ни Бойко - тоз път не говори като изпуснат, а внимава. Ние като малка страна няма какво да съдим или оправдаваме, ние сме зависими от всички и трябва да си пазим неутралитета по всички възможни начини - това е нашата кауза, другото са филии и фобии, прибързани определения на добри и лоши в прекалено ограничен контекст, за да са верни и прекалено неприложими за нашите си български интереси, за да се излагаме като ги правим. Политиците ни явно не го знаят и в по-голямата си част звучат по-несръчно и объркано от тоя, който поне си е казал какво му е на душата.
   

оценка

+1 -2

Регистриран на: 28.01.2014, 19:57

13 sim4o | 19.03.201422:21

Приятелю .. Симчо пише КОНКРЕТНО ПО ТЕМАТА ... Много щастлив Много щастлив

Обяснава , ясно и кротко - примерно дава становище на цялото написано по-горе антрефиле .. ето как : за БСП - ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ !!...
Та ето КОНКРЕТНО ПИСАНЕ ЗА СТАТИЯТА, А НЕ какъв е авторът и с какво се занимава..

И кротко и любезно, казва на бялото - бяло .. на черното - черно!
Та на явно нальоканият Тъпуч - се обяснява ,че е явно нальокан .. на неадекватниците се споделя - право куме та в очи - че са неадекватници , на идиотите се отправя послание - че са идиоти, на хората, явно незапознати с Науката География се дават сведения за устройството на Планетата Земя..

И иска винаги ГОВОРЕНЕ ПО СЪЩЕСТВО!

Не обсъжда .. кой с каква професия е ..и лайна ли бърка или вар , не гледа кой от кой град е и кой с какъв оттенък на кожата е ... Да, любезно отговаря, на задъхани въпроси досежно професията , образованието, датата на регистрация в сей форум и т.н. и т.п. Нека останат задоволени, питащите в празното си любопитство, нека се радват като малки деца ... Но пък Симчо да пита или да коментира??

А самият Симчо, позволява ли си да ровичка и да обсъжда други хора или си остава на становището, че ВСЯКАКВО РОВИЧКАНЕ И ЛИЧНИ КОМЕНТАРИ, СА ПЛОД НА ПРОСТАЩИНА И ЛОШО ВЪЗПИТАНИЕ..? Не , нали ?
Ами май е последователен, а?..

И споменава за един основен признак, на невъзпитаните идиоти - бръщолевят и се ровят в лични неща, несвързани ни с дискусия ни със статия ни с някаква тема .. и могат и да се познаят съвсем лесно - в част от постингите има едни скоби, в които са написани лични послания и коментари до Симчо - където има скоби - значи коментатърджията е малоумен невъзпитан простак!

А какво и е хубаво на Простотията ли??
Точно така - не може да се скрие , ей това и е хубавото!
   

оценка

+1 -1

Регистриран на: 30.01.2011, 15:21

12 qhasper | 19.03.201417:22

"Безсилието на интелекта, много често прибягва до обиди .. защо ли така?!"
---- sim4o
=========================
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv


"Явно алкохолът ти, придава измамно усещане, че имаш телепатични способности??!"

"дали е важно, с какъв алкохол си се нальокъл "

"Евала deowin .. пийнал, а така внятно обясняваш !"

"Такъв буден ум ,като неговият, рядко се среща .. на пръв поглед - нальокан с ракия идиот .. ..........Въобще не е тъп идиот .. deowin ,с това си съждение, и не е пийнал малоумник ............. били са те, като малък, с чук?? ..и е кънтяло на кухо?? ..и от тогава си така"

"нищо де, опитал си се .. пийна снощи малко повече, а??!"

"а-а-а-а-а тъпите лъжци май са на път да признаят някои нещааааа .."

"И аз, да си губя от времето, да отварям очите на малоумниците ... кое къде се намира на планетата Земя ??"

"що за боклук трябва да бъдеш, за да склониш да работиш като платен (и то жълти стотинки) лъжец, дезинформатор и подлизурко, и то давайки си сметка, че работиш срещу интересите на родината си. .. шистак платен от "Шеврон".. какъв друг!
Мене шистаците, направо са ме вбесявали по разни форуми ..!
А и соросоидите са доста ...
Па и йолоденевистите-протестъри не са малко .. те поне са идиоти и са забавни!
Другите гадове са платените "зелени" ... мръсна сган!"

"не понасям, хора, употребили алкохол с бая по-ниско от моето образование да ми говорят на "ТИ" .. смятам ги за простаци и тъпанари .. още повече, като няма какво да кажат конкретно - и не те а алкохолът говори в думите им ..."

"ами ей ги - почти няма трезвен ... нальокани с водчица, опитват тъпоглаво пиянско заяждане из форуми"

"и си вижте поддръжниците .. пияни неадекватници"

"Парите, парите от къде са ви .. коментаторджийчета и авторчета?? "

"ТЪПИЯТ ИДИОТ"

"Ако някой .. като qhasper се познае като тъп невъзпитан идиот"

"ТЪПУЧ"
"ТЪПУЧ"
"ТЪПУЧ"
"ТЪПУЧ"
"ТЪПУЧ"
"ТЪПУЧ"
"ТЪПУЧ"
"ТЪПУЧ"
"ТЪПУЧ"
"ТЪПУЧ"
"ТЪПУЧ"
"ТЪПУЧ"
"ТЪПУЧ"
----------------------------------------------------------------------------------------

Симо, всеки тука вярвам знае, че ти тръгваш с обидите напред винаги, а после с "факти" примесени с хвалби как си образовал тука тъпучите, говориш за себе си в 3то лице много често, което говори за някакви отклонения, с повод и без повод обяснаваш колко ти е голяма дипломата и колко цивилизации си построил сякаш това ти дава повече авторитет, само някой нещо да спомене по повод твойта височайша особа скачаш накокържен на главните букви и изсипваш два кубика цимент... опа два кубика логорея, като текстът ти е графично дразнещ не само заради главните букви. Елементарен си, първосигнален си, смешен си.... и бъркаш киреч! пуша
   

оценка

+3 -3

Регистриран на: 17.04.2012, 22:55

11 daysydogy | 19.03.201416:38

Извинявайте - в края на поста да се чете „твоите думи“...
   

оценка

+1 -1

Регистриран на: 17.04.2012, 22:55

10 daysydogy | 19.03.201416:30

Случайно познавам лицето николай малинов - човек с ограничено мислене, собственик са в-к дума (дали Ботев не се е обърнал в гроба, като са кръстили вестника така)!?!?! фен на путин !?!?! и май всеки месец пътува до Москва!?!?!

Но такова скудоумие не съм очаквал - да хвалиш противопоставянето на два славянски народа от позиците на славянофил и русофил!?!?!?

николайчо, сополайчо, какво ли щеше каже академик Лихачов, чувайки твойте суми.....
   

оценка

+3 -1

Регистриран на: 28.01.2014, 19:57

9 sim4o | 19.03.201415:57

"qhasper | 19.03.201415:22
Симо, за опиати не знам, ама от бъркане на киреч май си се чалнал. Изпарения някакви сигурно, че и в големи количества."
-----------------------
И като ТЪПИЯТ ИДИОТ , НЯМА КАКВО ДА КАЖЕ ПО СЪЩЕСТВО.. се задоволява да обижда.
Може ли, ТЪПИЯТ ИДИОТ , въобще да схване за какво иде реч?? Май не ..айде да му повторя, ама още по-бавно ще пиша ..
1.БСП губи влияние заради официалната си позиция ... а Позицията на БСП се изразява от Станишев и Вигенин.
2.Да, ама не, освен ОФИЦИАЛНАТА ПОЗИЦИЯ, и ДЕЙСТВИЯТА на правителството , дирижирано от БСП, изведнъж се появява и някаква неофициална ..един човек от БСП, някога, някъде си, я бил споделил
3.На Тъпучите им обяснявам, какво би могло се крие зад това ...и ги чаками те АКО ИСКАТ ДА СПОДЕЛЯТ НЯКАКВО СВОЕ ВИЖДАНЕ ПО ТЕМАТА ..

Да ама не .. те или не вдяват, или не им е казано от господарите им, да коментират в такава насока ... нали са си платени тролчета!

В случаят, Тъпучът, кой знае защо си мисли ,че ще ме обиди намеквайки че уж съм се занимавал с бъркане на варов разтвор (използва идиотът турцизма"киреч") . Ще споделя - "киреч" никога през живота си не съм бъркал, а и за това вече, в съвременният сят си има машини .. но ДОРИ И ДА БЪРКАМ ПО ЦЯЛ ДЕН ПО 8 ЧАСА КИРЕЧ или каквото и да е .. ТОВА ЛИ ТРЯБВА ДА СЕ КОМЕНТИРА.. ами ей ми ги мислите -айде допълвайте ме, опровергавайте ме, коригирайте ми мнението, изразете вашата премислена позиция ...

Аз примерно, не коментирам многоуважаваният qhasper с какво се занимава по цял ден- киреч ли бърка, лайна ли бърка , или се самообразова, с цел да овладее материалът за 7 клас!

Това което коментирам е, че ТЪПУЧИТЕ ПРОЯВЯВАТ постоянно ПРОСТАЩИНА И ЛИПСА НА ВЪЗПИТАНИЕ, коментирайки не писаното .. а Човека който го е написал ..
Коментирам и, че ровичкането за подробности в чуждата личност, е белег на Пълна Идиотия, на Празно Любопитство и е Пълна Простотия!

Коментирам радостен , и че Простотията не може да се скрие - ей такава си се появява ,винаги колчем Идиотът си отвори уста , па каже нещо ..

Ако някой .. като qhasper се познае като тъп невъзпитан идиот, да знае, че може и да не е сбъркал! ... ако се не познае ... да прави още коментари, свързани с някакви лични качества ..

Професия, или възраст, или всекидневни занимания, или наднормено тегло,или инвалидност и увреждания, или цвят на кожата , или етнос ..или пол ..

Не, qhasper, това въобще не е тъпоумна липса на възпитание, това си е мнооооого пичовско и е кууууул .. продължавай в същия дух!
   

оценка

+4 -4

Регистриран на: 30.01.2011, 15:21

8 qhasper | 19.03.201415:22

Симо, за опиати не знам, ама от бъркане на киреч май си се чалнал. Изпарения някакви сигурно, че и в големи количества. Тва да не е само едно летище! Смее се

"Запознатите" като тебе само те си знаят за какво говорят с тия соросоиди, планове, самолети, гущери и прочее. Отстрани изглеждате като склеротичния дядо в градинката, дето може да ти обясни как нацистите всяка вечер му пикаят в чехлите, щото веднъж през 40те напсувал Хитлер на майка.
   

оценка

+4 -4

Регистриран на: 28.01.2014, 19:57

7 sim4o | 19.03.201414:02

"Manuela Gerenova | 19.03.201413:40
Симчо... това със светването на крушките... може да е от опиятите..."
---------------------------------
1.Викаш, разни соросоидни медии, са дръпнали джойнтче ... и им е просветнало, че БСП губи, а Атака печели ей тия същите, загубените от Станишковците гласове. Не им е светвала крушка , не са чели проучвания на социолози?

2.И са преценили, как да повдигнат, поне малко, Станишковия рейтинг ... тиражирайки, нищо незначеща "новина", целяща уж да покаже следното :
.. "а-а-а-а, не гласувайте за Атака, не гласувайте и за други някакви, пак за БСП си гласувайте, нищо че и там соросоиди , ами ето вижте - в БСП има всякакви хора - ето какви позиции имат ..."

Може би си права , айде ако искаш - компромис - давай да мислим , че са прочели проучванията, ама им е светнала крушката, едва като свили козче и са поели опиати??

И ти права - за опиатите , и аз прав - че крушките светват, след като се чуят каквото думат социолозите ...
   

оценка

+1 -4

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.