Войната срещу баба ти на село | webcafe.bg
Webcafe

Войната срещу баба ти на село

webcafeЕва Мартинова
14.03.2016, 16:42 (обновена 24.08.2017, 18:28)
българско село

Българската ИДИЛ - Изроди Долни Избиващи за Левче

"Почина пребитата от крадец 94-годишна жена във Видин"
"Душат баба Дона с възглавница"
"Изроди пребиха 80-годишна в София" 
"Пребиха възрастна двойка в Пловдивско"
"Брутално пребиха възрастна жена за 5 лева" 
"Пребиха, изнасилиха и ограбиха 78-годишна жена"

В Изоставената България се води война. Тежка, жестока, неравна и унищожителна. Война не за идеологии или религия, не и за територия... поне не на пръв поглед.

Война за 2 или най-много 200 лева. Война на младите безработни мъже срещу старите, работещи по дворчето до сетния си дъх баби. Моите баби, вашите баби, нашите баби.

Бабите, които ни отгледаха, бабите които ни обичаха, така както само една баба може да обича. Същите баби, които градиха социализЪма и не разбраха демокрацията. Не защото не искаха, а защото тя дойде при тях само като самота, пусти села, пълни с огорчение сърца, празни политически приказки и 150 лева пенсия. Мъничките, сбръчкани, беззъби човечета от село, които имат около четири пера в бюджета си - за дърва, за лекарства, за храна и за погребение.

Нечовешките зверски побои и мъчения на самотни възрастни жени са върхът на пирамидата, наречена „Няма такава държава". Или по-точно - те са мумиите, погребани в нея.

Камък по камък, със съсредоточена последователност и нечовешко търпение, ние построихме тази пирамида. Ако сте оптимисти, вие я виждате просто като здрава, ако сте песимисти, я виждате неразрушима.

Строителите на съвременната гробница на българската баба са тези, които осъждат доказани убийци на 9 години затвор (случаят с пребитата баба Дона от Ръжево Конаре) и тези, които ги пускат след 7 заради „примерно поведение".

Може би защото затворите са пълни и все някой трябва да излезе, за да влезе друг.

Основата е съградена и от смъртоносните некадърници, завършили десетките знайни и незнайни университети чрез връзки или подкупи, които не могат да съберат елементарни доказателства и да скалъпят издържащо в съда обвинение.

С пот по челото, но не от работа, а от кючеци и платен секс с моделки, съграждаха и тези, дето вдигнаха палати и скътаха милиони от програми за интеграция на циганите, а единственото, което интегрираха, са децата им в далавераджийския бизнес с ДДС, обществени поръчки и т.н., и т.н.

Тези, които нареждат показни проверки на „лица с кортежи", а не могат да наредят двама полицаи да дежурят в села, населени предимно от криминално проявени типове и безпомощни пенсионери.

Камъни за гробницата носим и ние, които бягаме от селската нищета в големия град или голямата чужбина, за да търсим нормален живот. За да не ви гледаме наглите физиономии и тлъстите гуши, стегнати в копринени вратовръзки и ризи по поръчка.

Преди да избягаме обаче, можем да протестираме. Така, както протестираме, „за да остане природа в България", за да къмпингуваме, където си искаме, за да не бъде Пеевски шеф на ДАНС. Да протестираме за възможността бабите ни да умрат от естествена смърт, а не от ръцете на циганин с три висящи дела.

Българските баби от село са подложени на зверствата на българските Изроди Долни Избиващи за Лев. Но нямат нито силата, нито времето, нито желанието да търсят убежище в цивилизования свят.

Нашите баби не са нищо повече от нещастни прокълнати бежанци, които не могат да избягат. И така тяхната Европа всъщност е тяхната Смърт.

Oще: баби  битова престъпност  българската баба  мвр  насилие над възрастни хора  няма такава държава  побой срещу възрастни хора  полиция  ръжево конаре  село  убийство и грабеж 


Още от Оня, дето не го трият

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 23.05.2013, 01:45

10 Conspirator | 17.03.201601:02

Добра статия.Доближава се максимално до стила на Калин Руменов/или е самият Калин Руменов/,който в момента пише във в-к ''Новинар''и в сайта ''Стената''на Мартин Карбовски,понеже навремето чрез кампания организирана от БХК му отнеха наградата ''Черноризец Храбър''за най-талантлив млад журналист и го запратиха в ''трета глуха''.
Да се чуди човек,как такъв материал е отпечатан в ''Кафето''?
Намига
   

оценка

+3 -0

Регистриран на: 01.07.2011, 15:53

9 KingoftheROAD | 15.03.201616:54

Рибата се вмирисва откъм главата, но се чисти откъм опашката.
Докато не вземем да гласуваме с 7,62х39, никой нищо няма да направи по въпроса.
   

оценка

+4 -0

Регистриран на: 15.12.2010, 22:26

8 Емилия Николова | 15.03.201615:10

Статията е актуална и казва истината.И си мисля, че не трябва да решаваме кой е виновен! По скоро да се помисли за протести.
Как се протестира за палатки, писти и други подобни!
Нали всеки от нас има възрастни хора по селата!
И винаги ли трябва да ни се плаща за да протестираме?
   

оценка

+2 -2

Регистриран на: 04.10.2010, 20:33

7 Гризли | 15.03.201614:51

Нищо няма да се промени в държавата, докато не се случи същото нещо със сестрата, дъщерята, бабата и друга женска роднина на Бойко Борисов...
Всички мастити политици разчитат на държавната охрана за тях и семействата им, затова не им пука какво става с нормалните хора.

И след като държавата не може да се оправи с проблема, поне трябва да се разреши на хората да се спасяват сами! Едно добро начало е разрешение за ползване на оръжие (каквото и да е, стига да е регистрирано и проверено) в рамките на собствения ти имот или жилище.
Когато се знае, че във всяка къща има оръжие, нещата няма да са точно същите... Грабителите и сега имат ножове, брадви, прътове, оръжие....
Защо ние да нямаме?

Ако го използвам извън къщата/имота, нека ме съдят за употребата му!
Но ако някой неканен реши да влезе у нас ще трябва да знае, че най-голямото ми притеснение ще е сметката за майстора, който ще трябва да ми боядиса стените отново...
   

оценка

+8 -0

Регистриран на: 15.09.2015, 11:17

6 plamenti | 15.03.201614:42

Статията е страхотна. Много истинска и много тъжна. Не знам дали някой се чувства отговорен за всички тези зверства и това неуважение и смазване на възрастните хора. Гледам ги по улиците и гледам как се държат с тях по-младите УЖАСНО! Обиждат ги и ги смачкват. Не се замислят тези млади хора, че утре те ще са възрастните и тогава, какво? Тъжен
   

оценка

+2 -0

Регистриран на: 15.03.2016, 12:06

5 Ivo Pantev.10153566439123865 | 15.03.201612:14

Безкрайно тъжно е, че писаното в статията е истина. Като израстнал по време на "прехода", винаги съм се чудел как старите политически физиономии успяваха да привлекат възрастните избиратели да гласуват за тях. В последствие разбрах, че дори и нещата да не са били страхотни в миналото, поне някой се е интересувал от пенсионерите. В голямата си част тези хора са забравени, живеещи като треторазрядни граждани в собствената си държава. Най-малкото което заслужават е сигурността, че някой изверг няма да ги пребие/убие/ограби/изнасили. А тези, които си мислят че това не е техен проблем и не ги касае, нека не забравят че и те ще се пенсионират някой ден.
   

оценка

+6 -0

Регистриран на: 04.01.2016, 20:26

4 Афич | 15.03.201611:12

Този коментар е направо в десетката. Не съм сигурен дали мин.предс., мин .МВР, или някой друг ще го прочете и дали ще се трогне ако го прочете, но те след като имат толкова по-важлни държавни дела да вършат, мисля че все е тая. Полицията не иска да работи, защото парите им били малко и искат да им орежат соц.придобивките. Бабата на село.се справя със 150 лв.пенсия но не стачкува а е оставена на произвола на изродите. Като не стигат парите в тази държава, защо всички вастващи не си намалят привилигированите и узаконени от самите тях високи доходи за да отделят повече средства за сигурността на хората.И кривото ни правосъдие, затънало в блатото на ненаказуемост и втренчено в пъпа си върти палци и кряка от блатото всеки път когато поискат да му държат сметка за безобразията им.
   

оценка

+3 -0

Регистриран на: 30.12.2013, 19:18

3 Marin | 15.03.201605:55

Най после текст, който да ме грабне с актуалността си и да съвпада с моето мнение. Само,че аз смятам, че няма нищо случайно. Този бабешки електорат си свърши работата. Капиталите преминаха в правилните хора. Сега нито БСП, нито новобогаташите, вече от всички партии, се интересуват от бабите. Младите цигани са електората, който се ухажва. А бабите са оставени на унищожаване.
   

оценка

+11 -0

Регистриран на: 29.03.2014, 18:38

2 Al Kl | 14.03.201621:48

"Тези, които нареждат показни проверки на „лица с кортежи", а не могат да наредят двама полицаи да дежурят в села, населени предимно от криминално проявени типове и безпомощни пенсионери."
–Уникална държава.
   

оценка

+8 -0

Регистриран на: 28.01.2014, 19:57

1 sim4o | 14.03.201621:45

Мръсната тъпа толерастка сган е виновна ..
Единствения изход-както в Норвегия!
За статията-браво!
   

оценка

+9 -2

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.