5 реплики, от които всеки мъж изтръпва | webcafe.bg
Webcafe

5 реплики, от които всеки мъж изтръпва

Емил Кирилов
21.02.2017, 17:55 (обновена 26.02.2017, 12:58)
Двойка се разделя

Снимка: © Getty images

Не е нужно да си специалист по женска психология, за да ти е ясно, че „всичко е наред" заедно с „нищо" като отговори, последвали „какво има?", не вещаят нищо добро...

Всеки човек от мъжки пол, споделял с човек от женски пол едно общо жилищно пространство или пък близка връзка от произволен характер, е наясно, че в женската реч няма нищо случайно.

Много често определени изрази означават точно обратното, нищо или нещо неизвестно. Човек трябва да се научи да разпознава тези ключови фрази, ако желае да общува с жени, а да не умре сам с брада до колене и верен спътник в живота - кучето Шаро. Съдба, която мнозина съзнателно избират.

И все пак ако не сте от тях, ето пет популярни, но и строго специфични женски реплики и какво трябва да имате предвид, когато ги чуете.

„Всичко е наред"

Обикновено тази реплика предвещава бурен скандал, двуседмично мълчание или отказ от интимни ласки неопределен период от време. Понякога и трите накуп. Всеки мъж с поне малко опит знае, че "всичко е наред" е синоним на „е са си е*а майката..."

Не е нужно да си специалист по женска психология, за да ти е ясно, че „всичко е наред" заедно с „нищо" като отговори, последвали „какво има?", не вещаят нищо добро...

„Трябва да поговорим"

Всъщност това значи „Ще говоря няколко часа без да млъкна, само слушай" с вметки от типа на: „няма ли да кажеш нещо", „хайде, кажи нещо", „Защо мълчиш?" и т.н. „Трябва да поговорим" се използва в разнообразни ситуации, но, както много добре знаете, никога не е на хубаво.

Обикновено темите на разговор варират от „късаме, не мога повече" през „искам бебе днес" до „как можа да го направиш (не се уточнява какво обаче, трябва да се сетите сам)" и т.н.

„Аз казах ли ти"

Женското начало е свързано с дълбока интуиция и познание за нещата, каквито хората от мъжки пол не притежават. Повечето жени знаят, че нещо ще се случи, преди да се е случило. Някои дори могат да го опишат в детайл.

Доста често вашата любима прогнозира потенциална ваша изцепка и след това доволно наблюдава как се проваляте, задавайки иначе реторичния въпрос „Аз казах ли ти?" От особено значение е да се говори за неща, които вече са минали и да се подчертава какво е могло да се случи, ако вие сте били постъпили еди как си, а не иначе. Конструктивно.

„Колко пъти трябва да ти повтарям?!?!?!"

Имаше един лаф, който гласи, че ако на един мъж му е казано да свърши дадена работа, то той ще я свърши и няма нужда да му се напомня на всеки 6 месеца. Може би гледате поредица от мачове в неделя, а от сутринта се очаква от вас да изхвърлите боклука.

Или пък полилея застрашително виси над детското креватче на дъщеричката ви, което съобразително преместихте, но все пак опасността е на лице... Може би сте забравили да го поправите, защото сте били зает да наваксвате с други неща, които са ви били повтаряни във времето. И то колко пъти... Наваксване няма.

„Още пет минути"

Когато чуете тази реплика, най-добре викнете приятели вкъщи, сипете по ракия, две и се отпуснете. Имате едни 3- 4 часа свободно време, преди вашата благоверна да приключила с оправянето на тоалета си, грима и прическата.

После още 30 минути ще си търси ключовете и телефона. След това ще се окаже, че има бримка на чорапа, но няма друг чорап и ще ви прати до магазина. Вие обаче вече ще сте леко пиян и недочуващ, заради което тя ще ви повтори много пъти какво се иска от вас, след което ще ви каже, че трябва да поговорите, а като попитате за какво и има ли някакъв проблем, тя ще ви отговори, че „всичко е наред"... Успех!

Oще: брак  връзки  всичко е наред  женски реплики  мъже и жени  отношения  шаро 


Още от Оня, дето не го трият

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 03.02.2011, 17:46

6 iii_krv | 26.02.201720:50

Пич, оцелял си щот си жУвял на гърбо на макя си и бащЪ си.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 04.10.2010, 20:33

5 Гризли | 22.02.201714:53

Една от любимите ми реплики:
"Добре, че съм аз! Не знам какво би правил, ако ме нямаше..."

Винаги ми е много забавно и се чудя как съм оцелял 31 години, преди да я срещна..
Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.07.2011, 15:53

4 KingoftheROAD | 22.02.201713:15

аве и сам воинът е воин.
иначе такива женски джонки и джуджавки ги четем са N-ти път, и преминават през едното ушо, в друго и аут ъф баундс.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 07.01.2016, 12:46

3 7 | 22.02.201709:42

Смее се
Проникновено.

+ Скъпии, да знаеш какво си харесах днессссс....

https://www.youtube.com/watch?v=G8EcBQzkPrs

Поздрави.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.08.2012, 16:39

2 scuba | 22.02.201701:52

Още нещо:
За мъжа пощада няма-
за него ешафода на площада
Мъжете са самотни войни.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.08.2012, 16:39

1 scuba | 22.02.201701:31

Успех,приятелю,аз тези реплики ги слушам вече 30 години.
Редакция няма.
Което ще рече,че женското начало е константно.
За утешение ще ти изпиша едно тристишие в стил хайку:
Самотен воин-мъжка орисия
Самотен воин-божа благословия
Самотен воин-рано или късно
Е,това е мъжко!
   

оценка

+1 -0

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.