Поздравьте Путина | webcafe.bg
Webcafe

Поздравьте Путина

Webcafe
01.07.2016, 15:48 (обновена 05.07.2016, 13:17)

1 от 18 снимки Назад Напред

Нощните вълци, русофили,

Снимка: © Webcafe.bg

Вечна дружба между несъществуващите републики: "Съшивка" между знамената на бившите НРБ и СССР очакват "Нощните вълци" на метри от Народното събрание (ГАЛЕРИЯ)

Какво ли не е виждал храм-паметникът "Св. Александър Невски" - от репликата "Да дойдат танковете", през Белия автобус, та до ежегодното зрелище на абитуриентските балове.

Но такъв цирк отдавна не се беше случвал пред най-големия православен храм в София.

Докато рокерите на Путин пореха по магистралата, пазени от полицейски кордон, на площада пред църквата се срещнаха Февруарският и Юнският протест.

"Червени боклуци, тук не е Москва", се крещеше от входа на храма. Долу, на паветата, отговаряха с "Белене за вас", среден пръст на фона на съветски знамена и музикално оформление от времето на някогашния "Союз нерушимый".

На гърба на Народното събрание, георгиевските ленти и бойните знамена на Червената армия надвишаваха по численост българските флагове на "посрещачите".

Вижте как "Нощните вълци" преминаха през София - в галерията.

Oще: александър невски  нощните вълци  рокерите на путин  софия 


Още от Оня, дето не го трият

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 07.01.2016, 12:46

12 7 | 04.07.201621:41

Проблемът на Путиновия режим е преди всичко морален- към собствения им народ и история. Там е разковничето, а не във външнополитическите борби.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 17.04.2012, 22:55

11 daysydogy | 04.07.201618:29

„Русия никога не имала и няма никаква особена мисия. Не трябва да се търси никаква национална идея за Русия – това е мираж. Живот с национална идея ще доведе в началото до ограничения, а след това ще възникне нетърпимост към друга раса, към друг народ, към друга религия. Нетърпимостта обезателно ще доведе до терор. Не трябва да се стремим към връщането на Русия към единна идеология, защото рано или късно ще доведе Русия до фашизъм.“
Акад. Дмитрий Лихачов
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 05.02.2011, 12:23

10 AlahAkbar | 04.07.201614:40

Я опитай отново да обясниш, как така се целунаха мазно с език твоя любимец патриот путкин и ердоганя? Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 22.02.2016, 14:45

9 Опитайте отново | 04.07.201612:09

И като как ''Рассия''е заплаха и при това огромна?Заплаха за КОГО със скромните,малко над два трилиона долара брутен продукт?
Заплаха за Pax Americana вероятно,защото руснаците упорито не желаят да си ''изберат''един вечно пиян президент,като Елцин.Заплаха за кохортата ''руски''бизнесмени с израелски и американски паспорти,които се надяват,че отново и завинаги ще сложат ръка над огромните природни ресурси.
Путин бавно и методично изхвърли същите тези ''бизнесмени''от средствата за масова информация,а след това възвърна контролът на Русия върху 235 ключови,структурни предприятия и отрасли.
По този начин,огромните пари,които всяка година ''заминаваха''директно зад граница,останаха в Русия и видимо,и многократно повишиха благосъстоянието на руснаците.
Същите ''бизнесмени''имат едно дежурно плашило-Хитлер.Същите ''бизнесмени'',кой знае защо,са решили,че всичките пари на този свят им принадлежат на базата на някакво шизофренично основание и когато някой застане на пътя на ''паричките им''се оказва,че е....фашист.Разбира се,много по-лош от Хитлер.
Двете войни в Чечения са класически опит за вътрешна дестабилизация и създаване на поредната огромна военна,разбира се,американска база при евентуална победа на ''демократичните'' мюсюлмански борци за ''свобода''.
   

оценка

+3 -3

Регистриран на: 30.06.2016, 16:51

8 Waal1021 | 03.07.201622:17

Рассия е заплаха, при това огромна! Путинизмите, дето отвреме-навреме бликат от Кремль не могат да заблудят никого. В ход е проекта "Русский мир", който си е чиста проба радикален национализъм, ако не и направо нацизъм, доста сходен с хитлеризма! Идеята "Русский мир", проповядвана от Путин, както и от разните му пратеници от сорта на "Нощни вълци", например е нещо, което никой нито го е помирисвал, нито виждал, нито пък е пипал някога! Едни изпразнени от съдържание думи, в който се долавя само едно - целият свят е враг на Рассия! Всички искат да нападнат Рассия! Всички искат на унищожат Рассия, защото тя е стожера на славянството(?!), мъжкарството, православните ценности(?!), световният мир и Бог знае още какво, стига да се сетите за него! На мен лично много ми хареса определението, което Джохар Дудаев дава на това понятие. Той го нарича не "Русский мир", а по-просто. Нарича го "русизъм". Ще си позвола да го цитирам в оригинал, предполагайки, че обичащите Рассия повече от България, ще го разберат:
"Русизм- это особая форма человеко-ненавистнической идеологии, основанная на великодержавном шовинизме, полной бездуховности и безнравственности. Отличается от известных форм фашизма, расизма, национализма, особой жестокостью, как к человеку, так и к природе Принцип действия - уничтожение всего и вся, тактика выжженной земли.Отличается шизофренической формой мании мирового господства. Обладая рабской психологией, паразитирует на ложной истории, на оккупированных территориях и угнетаемых народах. Русизму характерен постоянный политический юридико-правовой и идеологический терорризм.

Джохар Дудаев."
   

оценка

+4 -1

Регистриран на: 16.03.2015, 04:47

7 Reality Liberation Front | 03.07.201617:51

@ Виктор Стойчев,
Напомня ми едно интервю с така наречения певец Коцето-Калки. Той облечен в индийско сари с димящи клечици наоколо, седнал на възрожденски миндер с шарени български черги...
Криза на идентитета се нарича това - Предвестника на шизофренията.
   

оценка

+3 -0

Регистриран на: 19.12.2011, 09:14

6 Viktor Stoichev | 03.07.201612:05

Русофил със знаме на конфедерацията от американската гражданска война на шапката посреща руснаци имитиращи дословно униформите , символиката и нуменклатурата на американските мото клубове. Че и бият други българи за където не били достатъчно патриоти да обичат Путин и да развяват руско знаме.
Това ако не е ирония здраве му кажи.
   

оценка

+6 -1

Регистриран на: 02.12.2010, 19:25

5 Palma Kaktusova | 03.07.201609:59

Гадното е, че децата посрещнали ги с носии и питки, до последният момент не са знаели, какво правят. Това, ако не е подлост...
   

оценка

+7 -3

Регистриран на: 05.02.2011, 12:23

4 AlahAkbar | 03.07.201601:09

Не е лесно да си тъп руски трол и определено няма нужда да опитвате отново да пишете глупости.
   

оценка

+3 -4

Регистриран на: 22.02.2016, 14:45

3 Опитайте отново | 02.07.201610:41

Коментарът на ''Бай Пешо танкиста''ви дава кристално ясна представа към какви хора бяха налети пет милиарда долара в Украйна,за да се случи ''революцията''им.
Заменете в коментара му България и българин с Украйна и украинец и ще разберете как ги зомбираха в продължение на три години до пълно оглупяване.
Защо отново фашизъм,а не пролетарски интернационализъм?
Отговорът е простичък.Пролетарските армии по дефиниция трябва да ''освободят''поробените си братя по света,а фашизмът е по-елементарно и достъпно ''скован''.Неговото предназначение е да унищожи до крак дадена раса,народ или държава.
Ето така ги случват историческите събития.Стигнали са до виртуозни нива.Например,нашите местни фашаги,наместо да се дръвчат на Турция,Гърция,Македония или Сърбия,щракат със зъби към....Русия.
   

оценка

+9 -13

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.