Илюминатите, еврейският заговор и други "истини" | webcafe.bg
Webcafe

Илюминатите, еврейският заговор и други "истини"

Цветелина ВътеваЦветелина Вътева
28.01.2017, 18:51 (обновена 30.01.2017, 13:05)
теория на конспирацията

Снимка: © В.Е.

Някои конспиративни теории са просто смешни, но други носят опасен заряд, който има способността да се превръща от умствен пластелин за лековерни, слабо интелигентни персони в съвсем реален риск за обществото.

Ако излизате навън със затлачена от тъмно подозрение към света душа, ако час по час поглеждате страхливо към небето за бели следи от кемтрейлс и дишате в яката на полото си, когато над вас мине самолет, ако отказвате да ваксинирате децата си и много добре знаете, че никога никой не е кацал на Луната, ако сте наясно, че всички болести са създадени от лоши хора с пари и не се съмнявате, че соросоиди, рептили и евреи управляват света и подчиняват живота ви на материалните си интереси, има два варианта.

Единият е без да забележите, както обикновено се случва в тази ситуация, да сте отключили параноидна шизофрения и да се налага да постъпите в психиатрична клиника. Другият е да сте фенове на конспиративните теории.

В петък ООН отбеляза Международния възпоменателен ден на Холокоста, което автоматично ни подсети за еврейския заговор, събрахме най-често срещаните теории на конспирацията, по които се увличат посветените в мащабните световни тайни. Всяка от тези дъвки за псевдоинтелектуалци с вкус на ваксина против коклюш има хиляди привърженици в света. Някои от тях са безобидни квазиистини, които съществуват единствено в главите на създателите и почитателите си и в няколко Facebook групи. Други носят опасен заряд, който има способността да се превръща от умствен пластелин за лековерни, слабо интелигентни персони в съвсем реален риск за обществото.

Ето ги и любимите ни теории:

1. Убийствените ваксини

Принудителните ваксини отдавна се използват от властите като масово биологично оръжие, което тайно унищожава милиони хора в цял свят. Феновете на тази теория вярват, че милиардите капитали на фармацевтичната и медицинската олигархия заразяват човечеството с широк арсенал от болести под формата на профилактика. Производителите използват за направата на адското оръжие трупни органи, кръв и други човешки секрети от починали от хепатит. Често ваксините са заразени със странични вируси и микроорганизми: раков вирус от маймуни, цитомегаловируси, мутирали вируси от кучета, маймуни, патици; във ваксините могат да се срещнат и прости едноклетъчни - например "амеба, която изяжда мозъка".

Така че, ако имате дете и животът му е ценен за вас, не го ваксинирайте в никакъв случай, защото така ще предизвикате бавната му, мъчителна смърт. Или поне разстройство от аутистичния спектър. По-добре го оставете само да си умре от някоя отдавна забравена от цивилизацията болест. Като дифтерия, например.

2. Живите мъртви

„Punk`s not dead", казали The Exploited. Нито Елвис. Нито Майкъл Джексън. Нито Джим Морисън. Нито Хитлер.

Веруюто на феновете на тази конспирация е: „Ако не си го видел в ковчега, не е умрял". Сред нас бродят стотици известни, за които корумпираните медии са казали, че са мъртви. Не вярвай на това, което ти казват обаче. Вярвай само на очите си. Затова, ако не си видял със собствените си очи как Левски е виснал на бесилото, имай предвид, че може да го видиш да пие кафе на „Шишман". Да не кажеш после, че не сме те предупредили.

3. Глобалното затопляне е шит. Навън е -20.

Щом самият нов президент на САЩ каза, че глобалното затопляне е китайска спекулация, кои сме ние, че да спорим с учените, които не си разбират от работата? Изобщо за какво затопляне говорим, при положение, че температурите в София през януари паднаха до -20? Лъжат ни, и ни лъжат безогледно в очите. Добре е, че все пак има хора, които знаят истината и не се свенят да просвещават населението през блоговете си. Четете само отбрани източници и не вярвайте на медиите. Всички лъжат. Дори д-р Хаус го е казал.

4. Зловещи следи в небето

Онези тайнствени бели следи в небето, които остават след преминаването на самолет, може и да се струват красиви на децата, но страшната истина е, че те са знак за кемтрейлс. Адът се изсипва от небето. Зли богати хора пръскат народа с отрови, от които в един момент от ушите ни ще започнат да растат отровни гъби, зъбите ни ще станат като на тиранозаври, а белите ни дробове ще се стопят и ще се превърнат на торбички, пълни с токсин, произвеждан специално за целта в тайните лаборатории на ЦРУ. Най-добре е да излизате навън с противогаз. Но и тогава ще намерят начин да пробият.

5. Смъртоносните антибиотици - мощно химическо оръжие

Уродливи лекари с душа на гущери обитават българските поликлиники и се опитват да пробутат антибиотици за всяка невинна пневмония, която иначе се лекува с отвара от чесън и дюля. Анти-биотик. Анти-живот. Трябва да нямате капка ум в главата, за да не прозрете, че лекарствата са метод за повсеместно изтребление на иначе пращящия от здраве народ. Оплюването на хомеопатията и народните илачи от подкупените от фарма-мафията медицински лица е подмолен начин за редуциране на населението. Не се поддавайте, бъдете силни. Пийте си чая и не докосвайте хапче.

6. Болестите - Франкенщайн-ът на Сорос и Бил Гейтс

Трябва да не живееш в 21 век, за да не знаеш, че Бил Гейтс и Джордж Сорос са натрупали милиардите си от създаване на заболявания, които морят хората. За човека всъщност е биологично присъщо да живее минимум до 200 години, но заради алчността на шепа властолюбиви милиардери, продължаваме да се разболяваме от рак. Разбира се, лечение за всички болести съществува, но то е достъпно само за избрани богаташи. Финансово посредствени индивиди като Стив Джобс и Лучано Павароти, например, не са имали достатъчно пари, за да си купят лекарството-панацея и затова умряха от рак. Светът е ужасно място за живеене.

7. Световният еврейски заговор срещу човечеството

Холокостът, разбира се, е зла измислица на евреите, които искат да ги възприемаме като онеправдани жертви и така да замажат очите ни за това, което правят. Евреите са в корена на всички злини на човечеството. Те до един са свръххитри, свръхумни, свръхсъобразителни, свръхбогати и свръхковарни и са се прицелели да управляват света и чрез това да докажат своята богоизбраност и да властват над всички народи. Световният еврейски заговор ще доведе до претопяването на бялата раса, за сметка на черната. Нищо, че евреите не са черни. Общо взето, Хитлер си е знаел работата, но са му попречили да доведе докрай святата си задача. И на 27 януари ще отбелязваме международен ден на холокоста? Пълен нонсенс. Я се стегнете, вас не могат да ви излъжат толкова лесно.

8. Масони, илюминати, рептили

Дейвид Айк си го каза човекът. Променящи формата си рептили управляват човешкия свят, като приемат човешка форма и придобиват политическа власт, за да манипулират човешките общества. Рептилите, разбира се, са свързани с тайното общество на илюминатите. Ако не вярвате на Айк, няма как да подложите на съмнение твърденията на Еленко Ангелов: „Голяма част от световните лидери са рептили, променящи формата си. 90% от банкерите обаче са човешки същества, подчинени на тяхната матрица". В книгата си „Лека Нощ, Нещастие" той твърди, че за намесата на рептили от други планети той открива свидетелства дори в „История славянобългарская". Затова бъдете нащрек. Най-често рептилите са със светли очи, затова не ги поглеждайте в зениците. Подобно на горгона Медуза, те могат да ви вкаменят. Или по-лошо. Да ви направят един от тях!

9. Тероризмът - грозното бебе на Щатите

Ако не сте родени миналата година, не може да не знаете за това, което се случи на 11.09.2001г. Вероятно сте видели и снимките, на които пушекът, който се издига над кулите-близнаци се трансформира в лицето на дявола. Таен символ, който американските организатори на терористичния акт са сложили, за да дадат знак на по-умните от нас каква са я свършили и какво ни чака ако не караме децата си да пеят „Знаме, обсипано със звезди" всяка сутрин. „Ал кайда", „ИДИЛ" и другите т.нар. терористични групировки всъщност нямат нищо общо с ислямския фундаментализъм. Те са отровния плод на великата конспирация на наследниците на Рокфелер, чиято raison d'être е изтреблението на света. С цел още яхти и тузарски къщи.

10. Луно, луно, земьо македонска, ще си останеш девствена

Да кацнеш на Луната? Що за абсурд е това на първо време? И баба знае, че Луната е далеч и там не се ходи. Рептилите в НАСА обаче се опитват да ни метнат, че някакъв Нийл Армстронг (американец, слочаенос???) е положил крак на лунната повърхност. Всеки с IQ над 8 ще се сети, че от НАСА (Н - като „небивалица", А като „айрян", С като „Сорос" и А като „Айнщайн", също масон) съзнателно заблуждават човечеството в осъществяването на мисията чрез подправяне или унищожаване на доказателства и манипулация на снимки, телеметрични данни, радиопредавания и образци от лунни скали. Ай сиктир. А като „Аз" и „сиктир" като „сопол".

Текстът е публикуван в сайта Chronicle.bg

 

Oще: бил гейтс  ваксини  глобално затопляне  джим морисън  елвис пресли  илюминати  кемтрейлс  майкъл джексън  рептил  рептили  сорос  хитлер  холокоста 


Още от Оня, дето не го трият

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 25.04.2014, 23:55

19 Dox | 29.01.201719:51

Жена пише за световни заговори и конспирации. И това ако не е конспирация....! Много щастлив
   

оценка

+2 -1

Регистриран на: 26.09.2011, 20:46

18 theo | 29.01.201717:11

7, нямаше как да не му дам един thumbs up на това, голям смях, благодаря за линка! Смее се
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 27.12.2013, 17:24

17 Dear Ivan | 29.01.201716:40

Много им е хубава картината! Художествена работа! Много щастлив
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 07.01.2016, 12:46

16 7 | 29.01.201716:23

Ето доказателството. Много щастлив

https://www.youtube.com/watch?v=DSD5K2u_OLQ
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 27.12.2013, 17:24

15 Dear Ivan | 29.01.201714:27

Медицината и фармацията печелят предостатъчно. Производство на хапчета, което струва 50 ст., се продава за 15 лева. Ампула, чието производство струва 5 лв., се продава за 600 лева. Само да те надушат, че си болен от рак, след операцията започват да те пълнят с химикали и да те облъчват с неутрони, позитрони, електрони, неутрино и всякакви други, което всичкото само те мори допълнително срещу маса пари, и накрая пак умираш. Ама това лекарство не е доизпитано. Нищо де, като ти казвам, хубаво е, подпиши тука сега, нали си приятел. Ето ти и 1 милион, да видиш, че те обичам. И си живеем прекрасно. Не всичко е такова, но и това го има.

Като се съберете там и ти си масон, а аз не съм, естествено, че твоят приятел ще вземе сделката, а не аз, защото и този, който подписва, също е масон или е приятел на масон.

Много подобни неща стават непрекъснато. Но Бил Гейтс не е пуснал рака. Той е бил достатъчно умен да купи един изоставен проект за графична среда от IBM и го е направил на "Уиндоус". Питах ги дали имат още такива изоставени проекти, да купя и аз един-два, да изкарам някой и друг милиард, че съм малко зле с парите, но ми казаха, че вицепрезидентът, който е продал онзи проект на Бил Гейтс, е изхвърлен и не знаят дали има други Много щастлив
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 06.09.2010, 15:20

14 Manuela Gerenova | 29.01.201714:03

Сам, как ще е в противоречие, напротив! Пускат вирусите, за да ни морят, имат лекарство, но го крият дори и от много богатите (незнайно защо, вместо да спечелят милиарди...). Фактът, че населението на земята се увеличава поголовно, не е достатъчно добър аргумент явно.
   

оценка

+0 -2

Регистриран на: 06.03.2016, 11:35

13 deaf | 29.01.201713:49

Когато нашумяха първите купени гласове на избори,пишман-социолога А.Райчев обясняваше,че това било нещо съвсем нормално,същото като проститутката,която продава тялото си! А от сараите Доган го подкрепи,че купуването на гласове е нормална "европейска практика"!
Сега ми докажете,че тези двамата не са конспиратори?! И тяхното не е конспирация.
Конспирациите са навсякъде около нас,но се опитват да ни отвлекат вниманието с някакви идиотщини като "еврейският заговор" или "стъпването на луната".
   

оценка

+4 -0

Регистриран на: 02.08.2010, 15:10

12 Astarot | 29.01.201712:55

Мечтата на Цецка е вече факт. Най-после има публикувана статия с коментари под нея. Е, вярно. Доста по-смислени от статията, ама не може всичко да е идеално.
   

оценка

+2 -0

Регистриран на: 27.12.2013, 17:24

11 Dear Ivan | 29.01.201711:28

Ами рептили са, я. Ето, вижте, това не е ли рептил. Даже хем е рептил, хем е фосил, хем е жив Много щастлив

Дейвид Рокфелер

http://bultimes.com/wp-content/uploads/2015/10/rockefeller-david.jpg
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 27.11.2015, 17:55

10 SamVaims | 29.01.201710:48

Хаха Мануела, тази конспиративна теория за рака и СПИН-а, обаче влиза в грубо противоречие с другата конспиративна теория, която пък гласи, че именно лошите фармацевтични компании са ги създали и пуснали в употреба.
На мен любимата ми е тази, че луната е кух, изкуствен спътник, доставен ни любезно от много напреднала цивилизация. Защо е кух ли? Ами защото когато я удрят метеорити биела на кухо Идея .
   

оценка

+1 -2