Националната телевизия отваря чакри и третото око | webcafe.bg
Webcafe

Националната телевизия отваря чакри и третото око

Евгения Минчева
17.01.2019, 12:35 (обновена 19.01.2019, 12:41)
стойчо керев

Снимка: © Новото познание / Facebook

"Новото познание" на БНТ 2 идва, независимо дали сте готови за него

Новата година започва с добра новина за почитателите на мистиката и конспирациите. Учудващо, но благата вест не долита от телевизии като "Скат" или някоя друга кабеларка, а от по-малката щерка на Телевизията-майка - БНТ 2.

Тя гласи, че вместо тежки политически анализи и надприказване в ефир в неделните следобеди зрителите на БНТ 2 ще попиват знания за окултното от "Новото познание".

Пътеводител в необятния свят на тайнственото и конспиративното ще бъде Стойчо Керев - автор и водещ на предаването с многозначително име.

Вече си представяме как в неделя в 18:30 часа зазвучава интрото от "Досиетата Х", за което обществената телевизия е платила доста нескромна сума авторски права. Инвестицията си заслужава, защото дори и по-разсеяните обръщат глава към екрана - все пак истината е някъде там. Други просто се надяват пак да зърнат Джилиан Андресън като млада, но уви, вместо нея на екран се материализира Керев.

Той представя себе си, а след това и ко-водещия на предаването - Катерицата Беатрис, безвъзмездно дарение на БНТ от маг Илиян в полза на общественото благо и познание.

Пилотният брой е посветен на няколко теми, първата от които е с космическа и астрономическа насоченост. Водещият ще разисква въпроса случват ли се всъщност слънчеви затъмнения, или всичко е зъл и подмолен заговор с цел измъчване екипите на българската обществена телевизия. В дискусията се включват оператори на БНТ, били на Камен бряг през 1999-а. Всички са съгласни, че слънчеви затъмнения в действителност не съществуват.

Тема номер два - кацал ли е човек на Луната?

Гост в студиото - госпожа Лидия Булева, преподавател в начален курс в столично СОУ. Учителката вече придобива статут на истински интернет инфлуенсър с твърденията си, че кацането на Луната е холивудска продукция. Някакви неуки родители оспорват мнението й и поставят под въпрос компетентността й. Сега Булева е в БНТ 2, за да изложи по-подробно тезата си. Всички се съгласяват, че човек не е кацал на Луната, няма и да кацне, освен ако не е руснак. Само китайците изпратиха някакви треволяци, но те увяхнаха скоропостижно.

Следва кратък телепазарен прозорец, за да починат малко мозъците на аудиторията от поетата информация и просветление.

След рекламите идва ред на пряко включване на зрители по телефона. Голяма част от тях са дълбоко убедени, че са преродени версии на велики личности. За кратко време се обаждат двама Наполеоновци, един Мусолини и един Александър Велики. Обсъжда се и познала ли е Ванга (много ясно, че да!) и как точно се пренасочва енергия от третата към седмата чакра (отговор: трудно).

Гала гледа със сълзи на очите - и в най-смелите си мечти не си е представяла такова предаване.

Учените от БАН също гледат със сълзи на очите, докато си горят ритуално дипломите.

Последният блок на предаването е отделен за световни конспирации в политиката и обществения живот. Керев обяснява, че Сорос е рептил и вече е на възраст от над 1000 години, въпреки че изглежда на малко по-малко. Светът се контролира от тайните общества на масоните и илюминатите. Те са толкова тайни, че дори и малките деца вече са ги чували, но това не бива да ви разсейва.

Лек спор между Керев и Катерицата Беатрис се заформя само около въпроса плоска ли е Земята, или е във формата на поничка, но в крайна сметка водещите се обединяват около мнението, че Земята, разбира се, е плоска. Доказателство за това е, че слънчевите затъмнения не съществуват. С тази информация предаването бива закрито.

Който иска да научи повече за новото познание - може да го стори на www.ВангаБешеПрава.bg .

Oще: bnt  бнт  бнт 2  досиетата х  керев  конспиративни теории  конспирации  мистика  новото познание  окултно  световна конспирация  стойчо керев 


Още от Оня, дето не го трият

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 14.09.2011, 21:56

41 deowin | 22.01.201916:17

>вярват в атеизма

Погледни какво означава думата "атеизъм". Явно доста ще те учуди, но атеизъм е липсата на вяра в бог. Не сходно безумната, нерационална, сляпа вяра в нещо различно от твоя бог, а просто липсата на вяра в какъвто и да било бог. Нищо повече.
Разбирам, че закостенял от дългогодишна религиозна вяра мозък като твоя дори не може да си представи манталитет, в който сляпата вяра в това или онова просто отсъства, но това, че ти нямаш интелектуалния капацитет да го проумееш, не означава, че стотици милиони, може би милиарди, хора нямат точно такъв начин на мислене. Имат го.

>атеистите си въобразяват, че са доказали несъществуването на Бог

Отново - не. Изобщо не. Съвсем не.
Явно нямаш дори бегла представа за света на не-вярващите. Да, сред тях има и такива, които си мислят, че са "доказали несъществуването на бог". Те далеч не са единствените, не са дори от по-големите групи. Сред атеистите, както сред всяка по-голяма група хора, има престъпници, студенти, педофили, нобелови лауреати, хора с леви и десни убеждения, и всеки друг клас, за който се сетиш. Това далеч не означава, че всички атеисти са престъпници, студенти, педофили и прочие. Просто всички те са хора, които не вярват в бог.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 27.11.2015, 17:55

40 SamVaims | 19.01.201922:49

@Докс "На такива въпроси феномените не отговарят."
Фак, че си умра беден Тъжен Хей, феномени, НАПРАВЕТЕ НЕЩО.
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 25.04.2014, 23:55

39 Dox | 19.01.201922:10

Шимпанзе,
Не е странно. На теб, например, никога няма да ти се случат. На Кенчето също. И знаеш ли защо? Ами защото такива като вас основно ги вълнуват въпроси от сорта - кои ще са числата от тотото в следващия тираж. На такива въпроси феномените не отговарят. Тук вече няма да ви питам защо.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 27.11.2015, 17:55

38 SamVaims | 19.01.201921:53

Не е ли странно как всички свръхестествени чудеса и мистериозни изцерения винаги се случват на някой наш познат или роднина или на роднината на наш роднина, но никога на нас самите. Въпрос
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 29.06.2017, 17:52

37 vikki | 19.01.201920:12

дали не бяха?
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 29.06.2017, 17:52

36 vikki | 19.01.201920:08

Абе, Гети, тия без детето не бяха на почивка в Хисаря, край Маймун дере?
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 23.09.2013, 21:48

35 GETI | 19.01.201920:02

Оренжевия Скафандър пак изтрепа рибата, бил разпитал приятели, които били при Ванга и разбрал, " че нищо не е познала и нищо не е излекувала" Усмивка

Интересно, как за 55 години над един млн. души посетили Ванга, никой не разбрал, че ТЯ "нищо не е познала и нищо не е излекувала", а нашио Скафандър я изобличи и благодарение на него " лъсва истината". Феноменално!
И аз имам приятели които са били при Ванга. Единият се излекува от съвет на Ванга, а другите - бездетно семейство, се сдобиват с дете.
Аз, на кой да вярвам? На моите приятели, на скафандърските приятели, или на един млн. души посетили Ванга, а?!

*
Вярвам в Бог,във Ванга, в прераждането, в извънземни, чукам на дърво...
Всеки е свободен да вярва в това, което иска, но не и да налага мнението си на другите!
Скафандър, демокрация е, бе! Стига с тоя комунизъм!
Много щастлив
   

оценка

+0 -1

Регистриран на: 29.06.2017, 17:52

34 vikki | 19.01.201919:54

Последно - кой беше направил прозренията "Курск ке потъне" и Ф(ърчило)16 ще литне и без червен вятър?
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 25.04.2014, 23:55

33 Dox | 19.01.201918:55

Кенчо,
".....Наистина ли го задаваш този въпрос? ...."
Ами да, Кенчо. Наистина го задавам. А ти, наистина ли си толкова примитивен, та като чуеш за Ванга или Слава Севрюкова си представяш единствено врачките и баячките от телевизията? Светът е много по-различен от телевизията, Кенчо. Голямо момче си. Някои неща трябва вече да ги знаеш. Много щастлив
   

оценка

+0 -1

Регистриран на: 19.01.2019, 17:01

32 Пи | 19.01.201917:20

Г-жо Минчева, опитали сте се да проявите остроумие, но се е получил доста опростачен материал!Ако бяхте достатъчно умна, щяхте да проверите някои факти, които дори и учените отдавна са признали.Специално за чакрите!Поколения велики посветени са оставили знаци чрез картини, архитектура музика, поезия, проза за да сочат пътя на пробуждащите се.Десетки хиляди са избивани заради посланието , обичта и светлината която носят!Сравнено с тях вие сте посредствена ,озлобена драскачка!Аз ще ви кажа как се завихря енергията на кундалини от трета към шеста чакра!С любов и смирение.И това е и бързият начин за събуждане на кундалини или ци,чи...С любов и жертвоготовност! Силно Ви препоръчвам да прочетете "Ако" на Киплинг.Ежедневно слушайте Моцарт, Бах в ми мажор, или минор във вашия случай:).Оуууу и фа мажор г-жо, фа мажор!
   

оценка

+1 -2