Онлайн кредит: Начин на употреба | webcafe.bg
Webcafe

Онлайн кредит: Начин на употреба

Ad блок
26.11.2014, 15:06 (обновена 28.11.2014, 13:46)
Онлайн кредит: Начин на употреба

Взимането на потребителски кредит трябва да е добре обмислено решение

Сърфирайки из интернет, няма как да не срещнем многобройните послания, призоваващи да си вземем бързо и лесно потребителски кредит. Какво обаче се крие зад примамливите оферти и как да изберем най-изгодната за нас?

За да научим какво трябва да знаем преди да кликнем за кредити, експертите на БНП Париба Лични Финанси, България дават отговор на важни въпроси, свързани с потребителското кредитиране.

Какво е първото най-важно нещо, което трябва да знаем, преди да потърсим услугите на компания за онлайн кредити?

Независимо от вида на кредита, първо трябва да прецените дали наистина ви трябват пари на заем и можете ли да си го позволите. Взимането на потребителски кредит трябва да е добре обмислено решение. Ние съветваме хората, ако не са сигурни, че ще могат да плащат месечната си вноска, да отложат плановете си.

След като сме преценили, че можем да си позволим изплащане на кредит и това няма да навреди на месечния ни бюджет, каква е следващата стъпка?

Трябва внимателно да изберете финансовата институция, от която ще изтеглите кредита. Освен изгодните условия, които се рекламират, важно е компанията да бъде отговорна към финансовото здраве на клиентите си. Ние, например, кредитираме отговорно, което означава не само да даваш пари, но и да можеш да откажеш, ако прецениш, че човек ще има затруднения.

Освен за компанията, за какво друго трябва да внимаваме, когато видим реклама за кредит в интернет?

Винаги трябва да търсите подробна информация за условията, които се предлагат в онлайн офертата. За да вземете правилно решение, трябва да знаете каква сума ще получите, каква сума трябва да върнете и дали условията по кредита са фиксирани.

Ние спазваме изискванията на Закона за потребителски кредит и даваме пълна информация на потребителите. В нашия виртуален „магазин за кредити" има калкулатор, с който може да се видят  всички разходи и може да се тестват различни варианти за срок на изплащане и размер на вноската.

Как да сме сигурни, че условията по кредита ще останат непроменени до края на срока на изплащане?

Предоставените документи за подпис трябва да се четат много внимателно с всички детайли. От тях може да научите дали условията по кредита подлежат на промяна и при какви ситуации.

Ние сме поели ангажимент да не променяме условията по кредита и размера на вноските при никакви обстоятелства. Така хората получават точно това, което сме им обещали и знаят, че няма да има изненади.

Кредитите, под една или друга форма, отдавна са предпочитано средство за финансиране на по-големите ни проекти. За правилния ни избор консултантите на БНП Париба Лични Финанси винаги дават съвети за изгоден кредит, както и насоки как правилно да управляваме личните си финанси.

Oще: бнп париба лични финанси  лични финанси  потребителски кредит  съвети 


Още от Парите