Мтел предлагат платформа за собствени приложения на малки и средни бизнеси | webcafe.bg
Webcafe

Мтел предлагат платформа за собствени приложения на малки и средни бизнеси

Webcafe
17.01.2018, 16:37 (обновена 18.01.2018, 07:28)
mtel smart app

Снимка: © mtel

Mtel Smart App e подходящ за заведения и ресторанти, семейни хотели, магазини, аптеки, частни лекарски и зъболекарски кабинети, сервизи за ремонт на автомобили и домашна техника, салони за красота, фитнес центрове и др.

Телеком операторът Мтел разширява продуките, които предлага на своите бизнес клиенти, с платформата Mtel Smart App, която позволява създаването на собствено, брандирано мобилно приложение

Приложенията се правят без първоначална инвестиция от страна на клиента и без необходимост от IT познания. На база готов потребителски интерфейс всеки бизнес, който има редовни клиенти и се нуждае от постоянен контакт с тях, може да започне да предлага свой собствен ап.

До 15 дни след активиране на услугата приложението е публикувано в Google Play store. За публикуване в Apple App store клиентът трябва да регистрира свой потребителски профил и да заплати годишна такса за поддръжка към Apple - появата там традиционно отнема до 40-дневен период.

Според телекома новата им услуга е подходяща за заведения и ресторанти, семейни хотели, магазини, аптеки, частни лекарски и зъболекарски кабинети, сервизи за ремонт на автомобили и домашна техника, салони за красота, фитнес центрове и др.

Сред възможностите на приложенията са изпращане на push съобщения, приемане на поръчки и осъществяват доставки. Освен това приложението от Мтел осигурява на бизнес организациите директен контакт с техните клиенти, приемане на резервации (ресторанти и хотели), провеждане на лоялна програма чрез събиране на точки и предметни награди и др.

За достъп до системата, бизнесите трябва да подпишат или подновят своя договор с оператора за 1 или 2 години, като при 1-годишен договор клиентът заплаща еднократна активационна такса в размер на 20 лв. без ДДС.

Услугата идва с три нива на потребление: Основно приложение, Премиум приложение и Приложение за поръчки.

Основното приложение е за 19,90 лева на месец, позволява създаването на визитка на дадена компания и включва модулите „За нас", „Контакти", „Галерия", „Продукти" и „Форма за обратна връзка".

Премиум приложението прибавя модулите „Push съобщения", „Лоялна програма", „Регистрация", „Резервации", „Събития", „Партньори и спонсори". Цената на пакета е 39,80 лева на месец.

Приложението за поръчки осигурява пълна функционалност за доставка до дома и офиса на клиента. То струва 79,80 лева на месец и включва функционалности като меню, кошница, избор на начин за плащане, push съобщения, лоялна програма, форма за обратна връзка, статистика за поръчките и др.

Mtel Smart App е валиден само за юридически лица, които са клиенти на оператора, като цените, посочени от Мтел са без ДДС. По-подробна информация може да бъде намерена на страницата на услугата.

Mtel е част от A1 Group и част от новата стратегия на компания, под чиято шапка е и българският оператор, е и засилване на директните решения, насочени към бизнеса.

Oще: a1  mtel  mtel smart app  аптека  бизнес клиенти  домашна техника  зъболекар  зъболекарски кабинет  как да си направя приложение  лекар  лекарски кабинет  магазин  приложение  ресторант  салон за красота  семеен хотел  сервиз  сервиз за ремонт на автомобили  фитнес център 


Още от Парите