Dynamic Visa ни връща 5% от бензиностанциите | webcafe.bg
Webcafe

Dynamic Visa ни връща 5% от бензиностанциите

Webcafe.bg
21.12.2012, 12:48 (обновена 21.12.2012, 13:15)
Петрол, бензин, газ, дизел

Снимка: © Getty Images

Промоцията важи до 28 февруари 2013 г.

Alpha Bank България представя ексклузивна промоция при заплащане с кредитна карта Dynamic Visa на всички бензиностанции в страната и чужбина. Клиентите получават 5% обратно както за гориво, така и за покупки в обектите към бензиностанциите.

Промоцията е валидна от 1 декември 2012 до 28 февруари 2013 и важи, както за настоящи картодържатели, така и за нови клиенти получили свoята карта Dynamic в рамките на кампанията.

Основното предимство на международната кредитна карта е предоставянето на възвръщаемост при всяка покупка, която е особено атрактивна при разплащане в широко изградена търговска мрежа в страната.

Мрежата от търговци се увеличава непрекъснато и до този момент включва 100 местни и световни марки, с обекти в по-големите градове на територията на цялата страна. Техният пълен списък може да бъде видян на www.alphabank.bg.

Възвращаемостта, която Dynamic Visa предоставя, се изразява в процент от покупката, който потребителят получава обратно по картата, като сумата се натрупва и се използва чрез ваучер в магазини „Карфур".

При пазаруване в изградената търговска мрежа процентът на възвращаемост започва от 4% и достига до 42%. Във веригата магазини „Карфур", стойността на процента възлиза на 10% от сумата на всяка покупка.

Dynamic променя и улеснява начина, по който потребителите плащат, без да ги кара да харчат повече и така прави пазаруването по-разумно и приятно.

Alpha Bank България предоставя и 1% при всяко плащане с Dynamic на ПОС терминал в България и чужбина, както и онлайн. Сред останалите преференции е и освобождаване от такса обслужване за първата една година за кандидатствалите до 28 февруари 2013.

За повече информация за картата и изградената партньорска мрежа: www.alphabank.bg; 0800 19 222, както и в най-близкия офис на Alpha Bank България.

Oще: dynamic visa  алфа банк  бензиностанции  карта  отстъпка 


Още от Парите

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.