Нов финансов център на Вива кредит в Бургас | webcafe.bg
Webcafe

Нов финансов център на Вива кредит в Бургас

webcafeAd блок
21.10.2015, 18:55 (обновена 21.10.2015, 19:48)
Офис на Вива кредит

Предложение с 0% лихва очаква клиентите на компанията в най-новия й офис в Бургас

На 21 октомври 2015 г. Вива Кредит открива своя трети офис в гр. Бургас, с което веригата от финансови центрове на компанията в страната нараства на общо петдесет и един.

По повод на събитието в морския град, Вива Кредит предлага специално предложение към жителите на Бургас - 0% лихва. Всеки нов клиент на компанията, който от 21-ви до 31-ви октомври 2015 г. кандидатства и усвои заем „VIVA Express" в новооткрития финансов център на Вива Кредит на ул. „Сан Стефано" №107А в града, може да се възползва от специална оферта и да върне същата сума, която е получил, без да дължи лихва за нея. Предложението е валидно за заеми в размер от 100 до 300 лв., като условието е кредитът да бъде погасен до десет дни след неговото усвояване. Пълните параметри на промоцията може да прочетете на www.vivacredit.bg.

„Вива Кредит е верига от финансови центрове в цялата страна, където предоставяме професионални консултации и услуги в областта на кредитирането. Като клиентско ориентирана компания, ние предлагаме на потребителите си удобни форми на кандидатстване за нашите продукти - в офис, по телефон или онлайн. Стремим се да бъдем винаги до клиентите си, които получават от нашите експерти нужното съдействие, ясно и в детайли, за най-подходящите за тях условия. Благодарение на качественото обслужване и професионализма на екипа ни, Вива Кредит се утвърди като надеждна компания с висока степен на лоялност от страна на клиентите - по наши данни над 75% от тях ни се доверяват повторно и дори за трети път, защото отговаряме изцяло на техните очаквания. Всичко това ни дава увереност да се развиваме още по-смело, като през 2016 г. планираме допълнително разширяване на своето семейство от финансови центрове", коментира по повод откриването на новия офис в Бургас Мариана Казакова, управител на „Вива кредит" ООД.

В офисите на Вива Кредит всеки потребител може да кандидатства за заем от 100 до 1 500 лв. само срещу лична карта.Становище се получава до 20 минути, като при одобрение, клиентът може да получи сумата веднага.

За всички онези, които имат нужда от по-значителни финансови средства, Вива Кредит предлага заем „Обезпечени кредити - ОК". Той е за суми в размер от 5 000 лв. до 200 000 лв. и се отпуска срещу ипотека на имот. За „Обезпечени кредити - ОК" се кандидатства при облекчени условия , като становище по кредита се предоставя изключително бързо - в рамките на 24 часа от подаване на всички необходими документи. „Обезпечени кредити - ОК"  е с фиксиран лихвен процент за целия период на изплащане.

Oще: ad блок  vivacredit  бургас  бързи кредити  вива кредит 


Още от Парите