Webcafe

Всяка партия има наемни убийци

Борис Христов
27.04.2013, 20:56 (обновена 29.04.2013, 16:24)
Емил Димитров, Емо Ротманса

В МВР има структура за мокри поръчки, заяви бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров. Той обаче призна, че няма доказателства за това, но за всеки случай ще държи семейството си в чужбина поне до изборите.

Със същия успех човек може да каже, че във всяка партия има отряд наемни убийци. Но макар да нямаме преки, а само косвени доказателства за това - дереджето на България - ще се наложи да си останем в страната поради липсата на спонсор, който да ни експортне в чужбина, докато минат изборите, че и след това.

Дали Димитров, един от хората със заменки при тройната коалиция, няма да се изкара наистина репресиран от ГЕРБ - и активен борец против герберизма и капитализма? Да, да - и против капитализма, защото хора като него едва ли биха били това, което са, в истинска пазарна икономика. Но ако властта те улеснява всячески в бизнеса, си е все едно, че времената на указ 56 не са отминали.

Човекът има да си връща на Цветан Цветанов и Искра Фидосова, задето го изпържиха в Комисията за конфликт на интереси заради законови промени в полза на интересите му в ловния и тютюневия бизнес. Но ако ще си връща, нека първо върне парите, които спечели и продължава да печели благодарение на същите тези лобистки промени. Не че е държал някога на морал, но някакси ще е по-чисто за зрителите и слушателите.

Може би трябваше да сподели по-рано притесненията си - с Бойко Борисов са толкова "гъсти" - играят карти, разхождат си футболните отбори в правителствения "Еърбъс", и да скрие такова нещо от Шефа. Бива ли така - ами ако, недай, боже, се беше проляла кръв, щеше да му тежи на съвестта. Ако е успял да си купи такава.

Ама къде ги намират тия хора в ГЕРБ наистина - без чест и достойнство, нелоялни и готови да продадат за малко повече от 10 сребърника Шефа, партията и Цветанов, то се знай.

До май м.г. брат му, генерал-лейтенант Димитър Димитров беше шеф на НСО (в продължение на 8 години) и подаде оставка по "лични причини". Дали Емил Димитров е споделял с него за мокрите поръчки?

Не, но виж, с Мирослав Найденов със сигурност. Двамата действат доста координирано по акцията "Да се проветри България от милиционерския ботуш на Цветан Цветанов". Лошото е, че агитките в тая посока са слабички, не е като при протестите срещу цените на тока. Който, впрочем, ще стане по-скъп от 1 юли. С колко е тема за предизборен диспут на партиите, не досегашното каканижене, което виждаме и чуваме.

Защо ли всички като Емо с прякорите бягат в телевизиите, вместо в прокуратурата, когато имат да кажат разни работи? Бил чул. Като социологическите проучвания "Една жена каза..."

И ние сме чули за едно еленче с 37 разклонения на рогата, купено питомно от Австрия и предоставено за отстрел на барон Еберхард фон Гемиген-Хорнберг в едно от двете ловни стопанства на Димитров, за което баронът си платил 65 000 евро и даже се похвалил.

Само да не направят и Емил Димитров защитен свидетел като Мирослав Найденов, който, закичен с "бръмбарче", отиде на гости при Шефа, у дома му. Защото нас от тях никой не опази.

Oще: герб  депутат  емил димитров  искра фидосова  мвр 


Още от Политика

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 19.05.2012, 18:06

4 kyr40 | 30.04.201310:35

Ето това вече е една наистина добра статия. За която не съжалявам че съм я прочел. Браво Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 07.05.2010, 04:54

3 MacAllister | 28.04.201322:28

Макароне, то тука поговорката не е ясно на къде да я обърне човек - и да кажеш с квито се събереш такива стават пак ще е вярно. По-скоро работат е май краставите магарета се надушват - с други дума кадрова политика по ченгеджийски (това е най-точния начин да се каже - който не вярва да си пусне малко СРС-та за релакс).
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.11.2010, 16:52

2 Thea Atanasova | 28.04.201315:24

Всяка партия (мафия) има наемни убийци...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 11.05.2010, 18:26

1 Крив Макарон | 28.04.201312:11

Сега и Емо Фаса ли ще го играе жертва Много щастлив Правилно са казали хората: с какъвто се събереш, такъв ставаш. Праваленият пожарникар, бивш майор от УБО, напуснал структурата поради отказа си да се отвърне от Партията (онази партия с голямо "П") предизборно беше най-голямата жертва на комунизма. Сега Миро Найденов е най-голямата жертва на прокуратората, а скоро Цветанов ще е най-голямата жертва на МВР.
Герб е партия от шизофренни параноици, и го доказват със всеки изминал ден. Те са еманацията на душевните заболяваня в тая страна. Същата тая страна, дето благодарение на "Нашата полиция" беше управлявана и крадена от Емо Фаса и компания, преди всичките те да се превърнат в жертви.
   

оценка

+5 -0