Webcafe

Сделката на Чеци

Емилия Милчева
26.07.2011, 15:32 (обновена 27.07.2011, 16:52)
Николай Русинов

Не е ясно кой от двамата заподозрени е убиецът на 28-годишната Яна Кръстева.

Николай Русинов и/или Пламен Трифонов.

Това трябва да решат дознателите на МВР, които събират доказателствата по случая с момичето, убито в нощта на 9 юли, прокуратурата, която ще изготвя обвинителния акт и съдиите, които ще се произнесат.

Междувременно един журналист направи ексклузивно интервю с издирвания и прибрал се от Турция Русинов, който вече се явява довереник на Мартин Карбовски.

Защото чувствал, че може да му се довери. Карбовски му гарантирал справедлив процес. Ти да видиш...

Този камък е в градинката на съдиите.

Историята е описана покъртително - Русинов, 34-годишен мъж, фигурира в сторито като "момчето".

"Момчето" не помни подробности от онази нощ - и точно затова според него ще му лепнат вината за случилото се. Не помни нищо - "детайли, разговори и конкретни часове".

А сега дословно:

"...Но знае, че са били заедно, че им е било хубаво и че вероятно са правили секс, защото на зазоряване той се е събудил до нея в парка. Тя е спяла с гръб към него.

Станало му е неудобно от случилото се, чисто по мъжки е искал да се измъкне от неловките обяснения след случаен секс. Станал е и си е тръгнал".

После заминал на почивка в Турция, а като тръгнал да се прибира някъде към границата (???) разбрал, че го издирват за убийство. Ти да видиш...

Уплашил се, защото щяло да е "лов на вещици".

И едва когато адвокат и журналист му гарантират справедлив процес, се прибира.

Като всеки заподозрян Николай Русинов иска едно - да отърве кожата. Но цялата история издава сериозна сделка, която няма как да стане, ако не са намесени и МВР и прокуратурата.

Мартин Карбовски им е фен - видно от статиите му. За Карбовски МВР и прокуратурата се борят геройски с две лами - престъпността и прогнилите от корупция магистрати.

Явно забравя, че съдиите съдят по това, което МВР и прокуратурата са събрали в папките на делото...

Признанията на Русинов, дадени пред микрофона на Карбовски, вероятно ще бъдат повторени и пред полицията, и в съдебната зала. Имало е достатъчно време да бъдат съчинени.

Загубата на памет е удобен аргумент. Подлежи на доказване.

Предаването му в ръцете на органите на реда и сигурността ще бъде осребрено подобаващо - Карбовски и неговия ексклузивитет и слава, МВР - които вече имат и двамата заподозряни, само дето единият не се е доверил на Карбовски и се е прехранвал от събиране на бутилки и спял по входовете, прокуратурата - за да се справи бързичко с обвинението и покаже мускули.

Първичните полови белези на сделка личат и от така "избрания" адвокат Марин Марковски.

Единственият адвокат, защитил публично в интервю пред "24 часа" Цветанов и МВР...

Единственият от целия Съюз на адвокатите в България, публикувал преди това декларация, адресирана до работата на Цветанов.

ОК. Само не ни вземайте за абдали.

Помня как бившата шефка на загиналия наскоро 168-годишен таблоид на Мърдок News of the World Ребека Брукс, давайки показания пред британския парламент, заяви, че единствените срещи с полицията били за обмен на информация в полза на публичния интерес.

Ти да видиш.

Николай може да е избягал и защото се е паникьосал. Никой не знае как ще постъпи в ситуация, когато на изтрезняване се озоваваш до труп. Объркан, е хукнал да бяга - от мястото, от страната.

И в състояние на объркване и безизходица някой се е възползвал от лабилността му. Русинов също е жертва - защото някой безнаказано е насилил истината, нахлувайки в живота му.

За да ни покаже ексклузивна картинка.

Oще: заподозрян  мартин карбовски  николай русинов  пламен трифонов  турция  убийство  яна кръстева 


Още от Политика

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 07.09.2010, 06:35

42 Valeri Vasilev | 04.08.201116:14

Жалко за доброто момиче, отиде си по такъв нелеп , но подробно медийно отразен начин. Исусе Христе , и аз имам дете , пази го ! Обаче забелязвам , че щом се появи казус с мирис на сперма и кръв , веднага блесват очилцата на лицето карбовски (умишлено не слагам К ! ) и същият рее кръгове в медийното пространство над случая и чака добре да угният и завонят фактите. Колкото повече леш - толкова повече време в прайм-тайм, т. е. пари. И друго - каквото и да правят службите, не ми създават впечатление че си вършат работата добре. От това , което виждам в новините, най-отчетливо разбирам , че никой свестен в PR-а не се хваща да работи за Цветанов, и май ги разбирам ...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 25.10.2010, 13:24

41 bzb | 03.08.201111:08

Ей това е... Поредният "журналист" се изсра (без извинение)!

Не било ясно кой от двамата заподозрени е убиецът на 28-годишната Яна Кръстева.


А може би никой от двамата, умницо? Точно това е смисълът на думата заподозрян. В огромната си част кашата, която наблюдаваме в момента е пряко следствие на пълната некомпетентност от страна на медиите. Първо избързаха да изкарат Яна клошарка. После като папагали повтаряха олигофренския политически пиар Цветанов, докато самите разследващи ясно говореха за подозрения за съпричастност и даваха да се разбере, че не искат да вземат ролята на съд. По този начин повториха грешката си, обявявайки някой си за някакъв, без изобщо да имат информацията. Други пък се правят на разследващи, където пък комедията е пълна. И щеше да е наистина смешно, ако не ставаше дума за човешки съдби. Не защитавам по никакъв начин Русинов. Но ако има дори минимална възможност той да е невинен, то ебахте майката на живота му. Честито!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.07.2011, 15:53

40 KingoftheROAD | 29.07.201109:48

Ровански, то друго има ли в твоята глъвъ? Удивителна Въпрос Удивителна Въпрос
Земи малко излъскай бастуна, че да поотпусне малко и душътъ Палав
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 17:28

39 Rowan | 28.07.201120:46

От цялата статия и коментарите, в главата ми останаха късите гащи и татуто на кръстчето на Иринчето от коментар номер - 7, който не ги е отчел, да ги види. Струва си. Явно и тази новина се изтече в канала.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.11.2010, 16:52

38 Thea Atanasova | 28.07.201117:46

Кинг кво шъ мъ чирпаваш??? Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 18.08.2010, 20:27

37 Оня Дето Го Трият | 28.07.201116:06

Иначе е много яко:
Чукаш небрежно някаква девойка в храсталаците, после я зарязваш в калта, изтупваш се и си тръгваш....разбира се галантно да не я събудиш Чуди се
Някой добре го каза по-долу, че дори за това само трябва да му лепнат някоя година, дори да не е той убиеца Идея
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.07.2011, 15:53

36 KingoftheROAD | 28.07.201116:02

Теа, душо, един път да сме на едно мнение,Много щастлив шътъ чирпавам ангелче на бира
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.11.2010, 16:52

35 Thea Atanasova | 28.07.201115:47

Тоя лъже на 100%... Как ще прави въобще нещо и после няма да си спомня?? Еми нали ако е толкова пиян и надрусан ще легне и ще заспи някъде. От къде ще ги събере тия сили да чука някоя?!?!? Нема такъв филм!!! бам! бам!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.07.2011, 15:53

34 KingoftheROAD | 28.07.201115:37

Има нещо много гнило в цялата тази работа. Прекалено много несъответствия, прекалено много разминавания. Прекалено много престъпна небрежност, и кретенско отношение към много неща. Каквото и да приказваме тук, истината е някъде там. Господ да прости горкото момиче, и дано душата й намери покой.

А тоя урунгел така или иначе крие много неща, и явно се е пазарил нещо. Казва се едно, после излиза друго, трето и четвърто. Карбовски и Марковски се бутат и те да се навират за щяло и нещяло. Всичко избива на реклама както винаги. МВР и Цв Цв. по-добре да си бяха мълчали и действали бързо и ефективно. Отколкото да търбят и ручат насам натам. Може пък всичко е прах в очите и да прикрива нещо още по страшно. Удивителна Въпрос Удивителна Въпрос
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 09.03.2011, 15:40

33 detencetooo | 28.07.201113:53

...Добре де ... Само аз ли единствена на света помня всичко, дори да съм мъртво пияна?! Най-удобно е да кажеш - аз се напих и не помня ... Дано душата на Яна намери покой Тъжен Дано виновните да си получат наказанието, и дано момичетата се пазят по-добре ...
   

оценка

+0 -0