Webcafe

С един бункер - два заека

Пич Божи
01.07.2010, 13:44 (обновена 03.07.2010, 11:45)
2012

2012 - маите познават, Дянков - не

Дойче веле съобщи, че германски политик поискал да се въведат тестове за интелигентност за имигрантите, желаещи да се заселят в страната. Дали пък и ние не трябва да въведем тест за интелигентност за тези, дето се бутат да ни управляват?

В България пък пациентите заплашиха, че ще тръгнат по посолствата на европейските страни да търсят политическо убежище, защото срещу тях се провеждал геноцид.

Това надали ще трогне нашите управляващи. Даже може да се зарадват и да отчетат спад на тежко болните в страната, ако пациентите успеят в намерението си...

Всъщност може би тези, които искат да се отърват от хаоса в страната и виждат задаващата се политико-икономическа катастрофа, са последните мислещи българи, бягащи от рицарските редици на правителството.

С интелект или без, но българинът трябва да оцелява, защото е в криза, краят на която не се вижда - без значение какви ги говори Симеон Дянков. По-скоро маите ще познаят, че идва края на света, отколкото Дянков, че идва краят на кризата.

Четох, че американска компания предлагала бункери, гарантиращи оцеляването ни след края на света, а девизът им бил: "Бъдещето не може да се предвиди, но за него можем да се подготвим". Аз бих го перифразирал така: "Правителствената политика не може да се предвиди, но за нея можем да се подготвим."

Тези бункери биха свършили чудесна работа за оцеляването на българина, докато управлява това правителство. А ако междувременно настъпи краят на света, то тогава се получава: "С един бункер два заека".

Самите бункери гарантират оцеляване след удар на астероид, ядрена експлозия, химическа или биологична атака, издържат на земетресение до 10-а степен по Рихтер и могат да  задържат водата в случай на наводнение поне 500 часа. Тоест гарантира ви се недосегаемост, но... само за една година. Толкова може да се живее вътре, без да си подавате носа навън.

Но то пък и едва ли му остава повече на това правителство...

Oще: бункер  политици  правителство  симеон дянков 


Още от Политика

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 25.05.2010, 13:56

2 Все тая | 02.07.201011:52

Е, не! Нима още има такива... заблудени... ще кажа (за да спазя някакво приличие) и невиждащи, че шайката на Бойка е нищо друго освен поредните кретени, които ни "оправят". Извинете ме Мария, но ако Вие се подмокряте от бичия поглед на Боко, то това далеч не означава, че на всички останали ни омекват колената. Аз като го видя това същество да ми се блещи насреща като току-що преяла с люцерна крава и ми си свива стомахът, защото зад тези очички има само вакуум, в който две облечени в скафандри мозъчни клетки-работохолички си викат по интеркома: "Вдишай!", "Издишай!", "Вдишай!", "Издишай! и а! едната се заплесне по някой турски сериал и Бойка ще се оцвети в синьо, но пък погледът й ще стане далеч по-влажен, та може да започне да Ви предизвиква директно оргазми.
Простете на всички, които имат малко мозък в главите си и виждат, че Бойка и компания не стават! Това, че някой критикува далеч не означава, че чака с питка, мед и сол да се върне бозата от 6 ст. и пастите, заляти с 4 мм марципан и сметанова розичка отгоре. Айде със здраве...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 28.06.2010, 12:42

1 Мария | 01.07.201017:55

Който и да си, не се надявай да се върне старото правителство Какво не ти харесва в сегашното? Че не се опитват да източат всеки лев ДДС събран от народа? Или да заграбят и застроят всяко парченце земя в страната? Цяла Европа се тресе от кризата, а ти искаш това правителство да изчисти веднага всичките боклуци трупани с десетилетия. Просто се опитваш да заблуждаваш по-нетърпеливите. Защо ли...
   

оценка

+0 -0