Webcafe

Благодаря ви, г-н Борисов за надеждата

Webcafe.bg
26.08.2011, 10:37 (обновена 26.08.2011, 16:34)
Бойко Борисов

Снимка: © БГНЕС

ГЕРБ! България е в нас...

Никой още не се сети да благодари на Бойко Борисов за надеждата в нацията с преполовяването на мандата на ГЕРБ.

В този смисъл химнът на Граждани за Европейско Развитие на България, в който се казва: "ГЕРБ, ти си надежда..." си е съвсем на място.

"С теб е нашта вяра" - ако става въпрос за ГЕРБ, според социологическите агенции и днес партията на Борисов щеше да е предпочетена на избори. Различните дават различни оценки - между 26.9% ("Галъп") и малко повече - други. Все пак победители.

"ГЕРБ! България е в нас". Виж, това е безспорен факт - справка личната карта.

"И ни зове в този час". В навечерието на избори сме. Всички сме призвани. Ще се отзовем ли?

"ГЕРБ нас ни повежда". Води ни, партийо, води ни...

"ГЕРБ - евронадежда". Членството в еврозоната беше отложено от вицепремиера и финансов министър Симеон Дянков за по-нататък. Според Борисов и Дянков, когато Те станат готови за нас - в смисъл да си оправят дефицитите и дълговете. Значи, ще чакаме.

"С теб изгрява светлина". Над "Люлин" вече видяха НЛО. Според очевидец, записан от таблоида "Всеки ден": "Показах се на терасата си и силната светлина на огненожълтите кълба ме заслепи. Успях да ги преброя - бяха точно 25! Идваха от Военна болница, прелитаха над "Разсадника" и идваха в посока "Люлин"...

"В нашия дом и сърца". Според публикация в "Труд" "българите поемат твърд курс към оцеляване в беднотията и не просто свиват колана, а вече вадят скритите резерви.

Според най-новите данни на статистиката средната работна заплата от януари 2010-а до юни 2011-а е нараснала с 12.9%, т. е. с около 80 лв. Инфлацията обаче я е подяла с 5.7% и издръжката на живота е скочила с 6.8%."

Но все пак благодарим за надеждата, с която ни храните. Друго от години българският избирател няма.

Бел.р. Химнът на ГЕРБ е по текст на Людмил Такев и музика на Митко Щерев.

Oще: бойко борисов  вяра  герб  надежда  партия  химн 


Още от Политика

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 31.10.2010, 20:02

9 азът | 28.08.201121:21

На боцо тиквата мога само да му благодаря ако го убие слаб ток, само тогава. Бесен
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 29.10.2010, 17:47

8 Бояна | 28.08.201113:15

До като има хора в България като авторът на тези редове , значи има надежда , значи не всичко е унищожено, смачкано и принизено от милиционелското ни управление.Поздравления!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 24.12.2010, 15:25

7 Илия Илиев | 27.08.201123:26

ПОМОГНЕТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ РОК- да се наложи над от "Чалга индустрия",пласирана от Слави Трифонов,Азис,Софи Маринова!
Зада може младите хора да учат и работят тук! Идея
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 07.05.2010, 04:54

6 MacAllister | 27.08.201119:22

Юрдане, искаме ГЕРБ като се прави на дясна партия да спре да издига в идол левите неща и най-вече да си озъпти администрацията и другите прислужници, че те пазят сакън някой от нас да не вземе сам да заработи. Не искаме да ни храни Бойко, той приказва така ти извърташ как ние сме го искали, той разправя, аз, ние построихме, произведохме, направихме и визира себе си или ако на деня се почувства малко великодушен правителството. От неговите собствени думи излиза, че държавата е по-по-най и нейните експерти знаят всичко и могат всичко и че въобще всичко частно, ако не е на някой негов приятел е най-вероятно измама към същата тая държава. Ей това не искаме да продължава, че тая песен комунистите я пеят под най-различни заглавия, ама е все същата със послание в 25-тия кадър към податливите "мразете частника, мразете всеки, който спечели, вижте колко са гадни тия най-богатите, но припознайте ги в съседа си с бакалийката, а ония ние ще ги оправяме ама тайно и някой друг път - а туй не се говори ...". Някакво такова послание и ти ми говориш като зомбиран, че то от 20 години БСП май беше най-дясната партия, ма всичките една мая, под лозунга за цивилизованост и законност (наречена европейщина за по-лъскаво) ни продават само ограничения и произвол над всеки тръгнал сам да си изкарва хляба. Ако имаме свобода сигурно няма да сме много прилични, ще си фърляме фасовете и сандвичите по улиците, но пък поне ще работим, а сега какво имаме, голям ред само, че ако го наглеждат продажни чиновници реда е просто средство да утолиш изконната жажда на селската страна на българина (нямам пред вид селяните а градските селяци) - "тоя ли бе, аз знайш ли кой съм" - мечтата да си голяма работа не с работа, а с връзки и никой да не се пробва да те изпревари. Ей туй направихме - по-кофти и от социализъма и от капитализъма взети заедно. И държавата краде и на нас не дава нищо друго да правим освен да крадем - заработим ли веднага ни напомня, че всички сме крадци, но днес е "твоят час". Ей това е България и ГЕРБ е дистилирана есенция на тоя манталитет за това го мразя, а предполагам и безбройно много други биха припознали в моите причини техните собствени. Какъв беше смисъла да се отърваваме от ония, които правеха същото тихомълком, щом ги заменихме с тия дето го правят нагло и с песен на уста?
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 27.08.2011, 17:21

5 Николай Тошев | 27.08.201117:23

Ха, криза от 3 години ?!?
Крива в България винаги е имало и ще си има.
Виц по повода:
"Кризата" обикаляла света сеела смут и фалит на всякъде, стигнала до България и казала:
- Вкъщи си е най-добре...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 03.04.2011, 14:05

4 vrab | 27.08.201116:41

БЛАГОДАРИМ ТИ, Борисов, че си малоумен. Какво ли щеше да стане, ако имаше и малко мозък в главата . . .
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 03.04.2010, 16:11

3 Saint | 26.08.201116:33

1 Йордан Йорданов | 26.08.2011 14:08
"Ако на автора още не му е станало ясно света е в криза от 3 години..."
___________________________________________________________

Каква криза, бе другарю Юрдане? Ние безрезервно вярваме в нашия финансов министър, който прилича на брат Пит-пети в света и първи в Европа финансист! Та той каза, че кризата свърши и финансово сме по-добре от американците и замина за Америка на почивка. На теб ли да вярваме или на него? Аз пък сега отивам да си прекопая картофките, по указание на нашия пръв партиен и държавен ръководител, че както е тръгнал с неговата мажоретка Роска Плевнелийката да асфалтират лунната пътека, млечния път, мъглявината Андромеда, слънчогледи, рапица и други маслодайни растения, за едната идея ще асфалтират и моята нивичка с картофки. Е, тогава вече ще дойде КРИЗАТА!

Намига
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.11.2010, 21:47

2 koce | 26.08.201115:59

Ами не си разбрал...
Никой не обвинява ГЕРБ за световната криза.
Химни, снимки с бебенца, "строим ви път", пляскаме (на) художествени гимнастички
Всичко това силно напомня края на Живков
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.06.2011, 02:16

1 Йордан Йорданов | 26.08.201114:08

Ако на автора още не му е станало ясно света е в криза от 3 години, някои страни фалират, други фалират още повече (справка днес четох, че над 180 000 фирми в гърция са на прага на фалита), храните са скочили в световен мащаб с 33 % от Август миналата година. В някои страни безработицата е скочила с пъти. На фона на това, в България се е увеличила с няколко процента безработицата за всичките 3 години, (като част от това е и в следствие на работенето без договор, за да се спестят осигуровки, отново заради кризата, но ако могат да се изчислят всички работещи така, ще се отрази на процента безработни) и се е намалил леко стандарта на живот на българите. Вие какво очаквате ?
Бойко да почне да произвежда храни и да ви ги продава на безценица ?
Да наеме всички на работа в администрацията ?
Не мога да разбера всички плюещи по ГЕРБ, какво искате повече ?
Всички ги мързи да работят и гледат да откраднат, но като гледате нагоре виждате само министър председателя и той ви е виновен за всичко. Сигурно той взриви и централата във Фукушима.
   

оценка

+0 -0