Webcafe

Бате, мачкай! А оназ оградка на Доган...

Бате Гойко
13.10.2010, 18:15 (обновена 15.10.2010, 13:46)
Хеликоптер

И накрая да те питам нещо, дето все се каня, откак забръмчаха хеликоптерите. Бате, кво стана с оназ оградка на Доган - и барбекюто...

Батеееее, мачкай, мачкай, бате - милост никва! Сега покрай тоя пилотаж на данъчните, ще правим едно курортче секретна база. Шурето дойде и вика, стягай се, пускай отпуска, ше изкараме пари.

Човекът си беше свил 20 топа маскировъчна мрежа още като бачкаше в N***ското поделение, две години ги изнася, още две стояха в плевника на сестрата на тъщата - и най-сетне им намери пласмента.

Бате, стига бе, не сме безгрешни, но сме истински. То и без друго от армията нищо не остана, глей танковете, дето бяха вкопани покрай турската граница, едните ги изнесоха колекционери, другите ги потулиха военните - ама пак по линия на некоя далаверка! Военните министри замениха панелки в Столипиново срещу военен клуб, три хиляди декара земя в Доброславци бяхме готови да шитнем на нерегламентирани арабески, ти за двайсе топчета мрежичка ли си...

Супер, че пусна данъчните да фъркат. Баровците се уплашиха и се разтърсили да покриват дворците - да не се виждат от въздуха. И ето сега шурето - и аз покрай него, ще изкараме некой лев. Добре, че не са се сетили да снимат твойте хора с инфрачервени лъчи - тогава ще ги видят и под мрежата.

Че то и есен, оголява природата някакси, не можеш и дървета да насадиш, ни да начупиш храсталак, да покриеш нещо. Следващата пролет ще предложа на тузарите да им насадя секвои. Бате, тва дърво скрива всичко, даже ако искат, гараж в дънера му могат да направят. Толкоз са големи. Е у Борисовата градина има, и в двора на Боянската църква.

С тоя бизнес мисля да пробия. Трябва нещо да се мисли за прикритие - хем е екологично. Засади дръвче, скрий имот. Посади гора, закрий вилно селище.

Бате, ама са глупаци тия? Можеха да направят неква аерозолна маскировка, има такава за танкове - нали имат пари да си купят пръскачки, и в маскировъчен цвят да нашарят къщите. Даже и жълто да пръснат - като истинска есен. Че то с тая мрежа, смятай как ще стане... Бамбашка работа - се едно у Перник университет да правиш. Ох, да прощаваш, Бате, ти май направи.

Ама с шурето гледаме прогнозите, че ако вземе да падня сняг, отиде ни маскировката и бачкането и парите. А двамата, дето ни фанаха, даже камион ще пратят - да товарим мрежите.

Ама чудя им се, Бате, що не строят подземно? Помниш ли Царичинската дупка - дайте им я, да си построят палати. Идеално - от никъде не се види. И ще се използва - толкоз време военните копаха там и бая пари хвърлиха. Сигурна е като противоатомно бомбоубежище.

Бате, ама малко прекали с тия хеликоптери. Щото и фургончето на шурето на Панчарево сега трябва да покриваме - и малко тухли, дето е стоварил. Има той едно теренче там, дето на баща му го дали за лично ползване преди 1989-а. И сега нито е нечие, нито е негово, ама той се канеше да строи човекът. Шубелисал се е и той и първо от фургончето ще почнем. Вика, ще ме хванат за едни калашници, дето беше изтъргувал.

После на едно шише ракия и друго си изпя - за противогази и дрехи некакви, сто и трийсе кожени колана, пет манерки. Викам, шуре, да бех ги записал, се у некой кофти член на наказателния влизаш.

Бате, тебе друго искам да те питам - тая акция сега, с хеликоптерите, що не е кръстена от Цецо? Ами що с данъчните не летят и бопаджии - нали антимафиотите се фанаха с "Дупетата"?! Или пък летят - некой май ми каза, че летят...Може да съм се объркал.

Бате, верно стреснати са хората, обаче шурето разправя като ходил да се договаря, гледа правят се залози. Пачки, Бате, пачки: Кой ще арестува Цецо? Имената нема да ги кажа. Ама им е интересно, вика шурето, че след Алексей Петров барем трима трябва да се тикнат зад решетките - трима, ама не хамсия, паламуд.

Но това е друга работа - Бате, ти си глей държавата, Цецо - арестите. Бате, ти нали не му се сърдиш, че изпусна Октопода? И да му се сърдиш, тва е положението - не мож го махна, най-харесваният е, и от тебе даже.

И накрая да те питам нещо, дето все се каня, откак забръмчаха хеликоптерите. Бате, кво стана с оназ оградка на Доган - и барбекюто...

Oще: бате  бойко борисов  имоти  маскировъчна мрежа  хеликоптер 


Още от Политика

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 01.08.2010, 23:34

5 zvezdha | 16.10.201003:15

Поредната малоумна статия, поръчана от виещата от а***** болка бсп/дпс мафия Много щастлив f*** off
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 27.08.2010, 04:30

4 Ateista | 15.10.201009:48

Към комуниста с ник Пафката - изброените от теб неща ги има навсякъде.
Това са дреболии - искали да са на власт и кой не иска?
Прокурорите фабрикували обвинения ...а по-добре ли е да ги пускат,когато са виновни ,но не могат да го докажат,заради това 4е БСП и тройната ламя отдавна е укрила следите?
Вестници,телевизии,отвли4ане на внимание?
Какво?
А ти с какбо искаш да ти е заето вниманийцето?

С Биг Брадър?
С СССР,извинете Русия?
ГЕРБ хваща престъпниците и това е факт!
Може много от тях да са им полити4ески или икономи4ески съперници,врагове,но важното е 4е са престъпници...
Пък колкото пове4е затворени комунисти - по-добре
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 14.10.2010, 18:04

3 Pafkata | 14.10.201019:27

ГЕРБ ОБВИНЯВА ХОРА В ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ И ИМ ВЗИМА ИМОТИТЕ.
щЕ КАЖЕТЕ АМИ ТЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ, ЗАщО ИНАчЕ щЕ ГО ПРАВЯТ?

АМИ ЗАщОТО ББ И ЦЕЦКО ИСКАТ ДА ОСТАНАТ НА ВЛАСТ ОщЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ. КАК?

1. ЗРЕЛИщЕ БЕЗ ХЛЯБ ЗА ГЛАДНИЯТ БЪЛГАРИН.
2. ВЗИМАНЕ НА ПАРИ И ИМОТИ ОТ КОЙТО ИМА ПО ПРЕДТЕКСТ, чЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ. ПРОКУРОРИТЕ ЦЕЛУВАТ РЪКАТА НА ББ И ИЗФАБРИКУВАТ ОБВИНЕНИЯ, ЗА КОЙТО ПРЕЦЕНЯТ, чЕ Е ЛЕСНА МИшЕНА.
3. АРЕСТИ ЗА ПОЛИТИчЕСКИ КОНКУРЕНТИ. (АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ???)
4. ОТКЛАНЯНЕ НА ВНИМАНИЕ ОТ СЕБЕ СИ С ПОЛИЦЕЙСКИ АКЦИИ И ОБВИНЕНИЯ.
5. ЗАТВОР И ВИНОВЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО. КАТО ТЕ ОСЕРАТ ПРЕД ВЕСТНИЦИ И МЕДИИ, ИДИ ИСКАЙ НЯКОЙ ДА ТЕ ИЗСЛУшА ИЛИ НЕДАЙ СИ БОЖЕ ИМАш ДОКAЗАТЕЛСТВА, чЕ СИ НЕВИНЕН. В ЗАТВОРА щЕ СТОИш ДОКАТО ОМЕКНЕш И СИ ПРИЗНАЕш, чЕ СИ ВИНОВЕН, КАКТО ПОЛИЦИЯТА Е ИСКАЛА ОщЕ В НАчАЛАТО КАТО СА ТЕ ОБЯВИЛИ ЗА ПРЕСТЪПНИК.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 23.08.2010, 20:13

2 Kiril Mihaylov | 14.10.201018:10

пуснаха го под домашен арест ... без коментар по-нататък!!!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 12.10.2010, 20:56

1 Надя Танеф | 14.10.201016:23

Защо ЦЦ да е изпуснал Октопода?
   

оценка

+0 -0