Мафията определя любовта в Неапол | webcafe.bg
Webcafe

Мафията определя любовта в Неапол

Webcafe по Corriere della sera
25.10.2016, 18:35 (обновена 27.10.2016, 17:48)
Проститутка

Снимка: © Getty Images

На някой му е дошла гениалната идея да създаде импровизирано пространство, където в полуинтимни условия може да се прави секс в колата.

Кола, усамотено място и малко пари в джоба. Само това е нужно, за да получите секс в Неапол. След падането на нощта градът се превръща в нов Амстердам.

Десетки центрове за масажи привличат VIP клиенти с услуги „тяло в тяло" по 80 евро за час, но без сексуални услуги. Последните евентуално се договарят допълнително. Салоните са затворени и добре охранявани места. Клиентът не научава точния адрес, преди да е стигнал наблизо. Координатите се получават от секретарката по телефона.

Това обаче е само едната страна на медала. Освен служителките в центровете за екзотични масажи, има и жени, които са принудени да проституират на пътя. Те са т.нар. сексуални робини.

Проституцията е сериозен бизнес с много добра печалба. Затова мафията в Италия участва в разпределението на оборота - както чрез осигуряването на локациите, така и чрез рекет на момичетатата. Понякога прилага иновационни похвати.

В Неапол има 22 улици със заведения, в които се предлага секс срещу заплащане. Повечето жени, които се опитват да съблазнят минувачите, идват от Източна Европа или от Африка. Някои дори не се опитват да се харесат, защото знаят, че трябва да „работят", за да си извоюват свободата.

Виждат се и няколко напрегнати момчета - в търсене на някой „смел" клиент, който иска да пробва нещо нестандартно.

Тук са и непълнолетните ромки, които идват, за да припечелят нещо, за да могат да нахранят семействата си. В този ад, който се представя като райско място, някои развиват успешен бизнес.

Гениалната идея

На някой му е дошла гениалната идея да създаде импровизирано пространство, където в полуинтимни условия може да се прави секс в колата.

На обособена площ от 5 квадратни метра, заградена от мрежи, се вкарва автомобилът на клиента. Цената е пет евро на час.

Тарифите са написани на голям плакат, за да се виждат от всички. Мястото е заградено и отвън не се забелязва.

Във вътрешността има 18 паркоместа, всичките заградени със зелени платнища, за да може колите да паркират и да се скрият. Отвън има синя будка със столове и син надпис: „Охрана".

Платнищата скриват всичко, не може да видиш нищо през тях. Сметката за паркинга се плаща от момичето, след като получи парите от клиента. 10 минути, най-много 20 и колата е вече вън. За половин час влизат 15 коли. Една проста сметка показва, че чистата печалба е в размер на десетки хиляди евро на месец.

От спорадичните проверки на полицията по тези места няма никакъв резултат. Клиентите пак са си там, в търсене на лесен секс и евтини горещи преживявания.

Според организациите, които се борят срещу експлоатацията на проститутките, само в Неапол на улицата работят над 200 момичета, много от които са ненавършили 18 години.

В цялата област бройката нараства до над 1000.

Червените фенери

Улица Меридионале, която се намира в близост до Централната ЖП гара в града, е истински кошер на жриците на любовта. Работният ден започва рано сутринта. Три жени на средна възраст, които се подпират на паркираните пред Съдебната палата коли.

Таксата за „престой" е десет евро в близките подземните паркинги. През нощта сценарият се повтаря. Улица Меридионале е разделена на три части. Първата е за хомосексуалните момчета, които за 30 евро практикуват орален секс.

Във втората половина, до автобусната спирка, точно пред сградата на Борсата, има четири-пет момичета от ромски проиход. Те, разбира се, са непълнолетни. Нямат минижупи, облечени са с дънки. Някои имат златни зъби.

В края на улицата са момичетата от Източна Европа, те се преобличат близо до спирката на метрото. Красиви жени, с високи токчета и кожени чанти, чиито погледи гледат в празното пространство. Тук цените са по-високи: 50 евро за пълен сексуален акт. Те са от Украйна, от Полша, от бивша Югославия.

На близкото кръгово има опашка от коли. Едно от момичетата танцува импровизиран секси балет. Същата сцена може да бъде видяна и на други места в града.

Секс под трибуната

Малко по-надолу покрай морето, в зоната на Университета по икономика отново можете да намерите жени от Източна Европа и ромки. Трисейт евро за орален секс и 50 за пълно обслужване. Но къде?

Не в близкия парк, защото не е безопасно, а близо до стадиона, точно пред трибуната. Там жените водят своите клиенти. Златно правило е да не се оставят никакви следи, по земята няма изхвърлени презервативи.

500 метра по-нагоре са чернокожите отчаяни жени. Ако си с кола и намалиш скоростта в близост до тях, те нападат, умолявайки те да правиш секс с тях.

Порутени гаражи под непрекъснато наблюдение

Близо до градския пазар, в малките улички наоколо, има десетки блиндирани гаражи - широки пет метра и дълги не повече от десет. Вратите са ръждясали, но имат чисто нови катинари.

Сутрин в района може да се намери какво ли не: хашиш, контрабандни цигари, обувки, чанти и очила - менте. Но вечер няма светлини и наоколо е спокойно.

Някои от гаражите са под непрестанно наблюдение. Албанците наемат места за спане, където проститутките могат да правят секс с клиентите, които са примамили в района на Централна гара. За секс в гаража се плаща десет евро повече. Все пари, които влизат в джобовете на клана.

Седем пъти секс на вечер за седем дни

Всяка от жените, принуждавани да проституират в Неапол, има по шест-седем сексуални акта на вечер - седем дни в седмицата. На всеки два часа мафиотите минават да приберат парите.

Как кланът следи колко пъти тя прави секс? Има строго правило и тежки и болезнени последствия за всяко нарушение.

Жените - но само белите - получават служебен мобилен телефон. Всеки път, когато се усамотяват с клиент, те пращат sms на сводника, който изчислява дистанционно колко печелят. На всеки 50 изработени евро - 20 отиват за мафията.

Сводниците пристигат в група по двама, обикновено на голям скутер, който се движи със загасени фарове. Приближават се до местата, където работят жените, и в точния момент прибират парите и си тръгват.

Камората (местната мафия в Неапол) не се шегува, когато става въпрос за бизнес. Организира се перфектно без много шум и без да се набиват на очи.

Oще: жрици на любовта  колко струва секс на улицата  мафията  неапол  проститутки в неапол  проституцията  таифи на проститутки  червени фенери 


Още от Свят

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 27.02.2015, 15:00

2 Mako | 26.10.201620:39

На обособена площ от 5 квадратни метра, заградена от мрежи, се вкарва автомобилът на клиента.
десетки блиндирани гаражи - широки пет метра и дълги не повече от десет
-----------------------------------------

Дали авторът на статията, дали преводачът имат проблеми с размерите / на гаражите/ - не знам, но ще ми е много любопитно да видя как някой вкарва дори компактен автомобил върху петно от 5 кв.м., при положение, че приблизителните дименсии на едно Поло или Клио са някъде около 3,9-4/1,7, т.е. поне 6,5 кв.м., но това е чистата площ на колата, а трябват и поне по 30 см около нея, за да не я вкарваш с помощта на парен чук плътно до колите не съседните мераклии Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 08.07.2015, 15:05

1 e-mil | 26.10.201615:14

"18 паркоместа... пет евро на час... За половин час влизат 15 коли... Една проста сметка показва, че чистата печалба е в размер на няколко хиляди евро на месец."

Всъщност простата сметка показва, че ако мястото работи само по 8 часа на денонощие, то при такова темпо месечният оборот ще е около 36 000 евро. Да кажем 10 000 давате на трима души охрана да се въртят на смени. Да кажем и още максимум 2000 евро на местните ченгета. Те сигурно прибират повече, но остатъка им плащате от оборота на всичките си дейности в района, а не само от този паркинг.
Освен това нали се сещате, че там не идват проститутките на конкуренцията? То няма техни проститутки - в този район всичките са ваши. А вие освен за паркинг вземате голям дял и от спечеленото.

Простата сметка показва, че само от едно мижаво място събирате десетки хиляди евро. От тях отделяте максимум 15-20% за лечение, за адвоката, който ще извади момичетата от ареста, за гориво и всякакви текущи разходи или дребни подкупи, които могат да ви се случат през месеца. Почти не инвестирате в мястото, а даже вероятно и не е ваше, а е на общинска земя. Можете да се ометете във всеки един момент.
И толкоз. Нямате данъци, не плащате лицензи и акцизи, не изчислявате амортизации, не подменяте машини...

Ми помислете малко бе, пичове! В тази индустрия никой мафиот няма да си мръдне пръста за няколко хиляди евро на месец.
   

оценка

+0 -2

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.