Десислава Генкова и Коледа на снимки | webcafe.bg
Webcafe

Десислава Генкова и Коледа на снимки

кристина димитроваКристина Димитрова
25.12.2016, 10:48 (обновена 25.12.2016, 16:19)
66798978

Когато не е в студиото изработва бутикови торти и украси собственоръчно, а повечето от тях влизат в употреба за нестандартните и приказни тематични фотосесии, които организира.

Какво е Коледа без снимки под елхата? За фотографа Десислава Генкова, позната като Елриша, това е Коледата - Невъзможна. Особено когато разполага с истинска, жива, голяма и пищно украсена елха.

Приготвянето на декорите в студиото за снимки й доставя неимоверно удоволствие, защото го превръща в нещо като машина за спиране на времето. "Това е начинът да съхраниш коледния дух завинаги.

2016 година е специална за Деси, защото отвори новото си фотостудио за семейни снимки. А подаръкът за заслужения труд пристигна по-рано. Само преди три седмици Елриша спечели голямата награда на журито в категория "Портрет" в конкурса " Ние, хората", организиран от Фотосинтезис.

"Участвах в конкурса само с един кадър, пуснат буквално в последната минута", разкрива тя. А на снимката е синът й Даниел Пол в ролята на намръщения капитан - спомен от отминалото лято. В конкуренция с 1324 автори и с общо над 7000 фотографии това си е сериозно постижение.

"По-важното е, че моят модел бе добре почерпен и щастлив по време на церемонията", смее се Деси. Която е и фотограф, и майка на 24-часов работен ден.

Когато не е в студиото изработва бутикови торти и украси собственоръчно, а повечето от тях влизат в употреба за нестандартните и приказни тематични фотосесии, които организира. Какви са основните характеристики на перфектната Коледа за Webcafe разказва един истински артист.

Каква е уютната Коледа за теб?

Уюта за мен винаги е свързан със семейството. Най-прекрасната Коледа е топъл дом,с голяма красива елха и хора, които се обичат.

За какъв подарък си мечтаеш тази година?

Имам много мечти..и материални, и духовни!Пожелавам си повече здраве за семейството, да сме щастливи заедно и защо не - една къщичка с дворче!

Как можеш да задържиш Коледното настроение по-дълго?

О, разбира се със снимки! Обичам да се връщам към стари фотографии, да изживявам отново миговете...така остават вечни!

Какво е най-важното за Коледната фотосесия?

Единственото най-важно е настроението! Винаги се вижда, когато от снимката гледат едни усмихнати очи!

В твоето фотостудио тази Коледа е с аромат на ...?

Кафе и захарни бастунчета.

Oще: dove  десислава генкова  коледа  фотография  фотостудио 


Още от XMAS Cafe

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.