Коледата на петима градски герои | webcafe.bg
Webcafe

Коледата на петима градски герои

webcafe.bg
25.12.2016, 09:38 (обновена 27.12.2016, 09:58)
6576876987

Неочаквани интервюта със симпатични непознати.

Събота следобед. Поемаме предизвикателството на DOVE да направим неочаквани блиц интервюта с няколко симпатични непознати на улицата. Мисията ни е да ги снимаме и да им зададем пет кратки въпроса свързани с Коледа и подаръците.

В ролята на коледния ни репортер е хипер чаровната Рада, на която никой нищо не може да откаже.

Представяме ви нашия празничен комплект от пет позитивни, добронамерени, усмихнати и готови да поговорят с непознат хора.

Рада  среща първата си героиня в един от софийските молове. Тя е глътка свеж въздух на фона на  нацупената тълпа от пазаруващи. Питаме я, също както и останалите играчи от нашия dream team, няколко прости и малко романтични въпроса. Коледни.

"Чужденката"

Кое е любимото ти коледно ястие?

Ммм...Пълнени чушки с боб!

Кой е мечтаният коледен подарък?

Аз вече си го подарих, той е време с близките. Понеже не живея в България, това е най-ценното за мен.

По  Коледа стават ли чудеса?

Да, но се случват и през останалото време.

Какво си пожелаваш за Коледа?

Да се случи това,което е най-добре за мен. В момента не знам какво е то.

Има ли Дядо Коледа?

Има, ако сам си го направиш.

"Момичето с подаръците"

Втората находка на Рада е пленена от малките, коледни сувенири, които продава. Коледното настроение е обвзело и двете дами и те бързо намират обща тема - подаръци, Коледа, семейство.

В момента "момичето с подаръците" живее с нещата, които хората избират, за да зарадват други хора. И това я радва.

Любимото й коледно ястие са: "Сърмите, определено!"

Мечтаният коледен подарък: Да бъде със семейството си.

И да, ура! И тя е сигурна, че по Коледа стават чудеса!

Разбира се, има си и желание: " Да сме по-добри и да сме здрави!"

А що се отнася до Дядо Коледа, Момичето с подаръците е напълно убедено, че той съществува.

"Реалистката"

Няма как да не потърсиш коледния дух в леко истеричната атмосфера на един магазин за дрехи. Точно там срещаме това момиче.

Нейният кулинарен коледен фаворит отново са сърмите, само че по рецептата, която се прави само и единствено в нейното семейство.

По повод мечтания подарък няма никакви колебания - здраве. По Коледа, оказва се, и в нейния живот се случват чудеса. А първенството в най-мечтаните от нея коледни подаръци, се води от щастието, защото то обединява всичко.

По въпроса за Дядо Коледа моята събеседничка по коледните теми е доста по-приземена - Дядо Коледа е просто красива измислица.

Просто Алекс

На коледен базар за арт подаръци се запознавам и със следващите си двама нови приятели. Представям ви първо Алекс. Освен че е адски мила, Алекс с удоволствие се включва в коледния комплект с въпроси от Dove и, както се вижда от снимката, камерата я обича.

И така от цялото коледно меню Алекс харесва най-вече пълнените чушки с боб.

Втори глас за чушките с боб!

За нея да пътува е най-страхотният коледен подарък - нещо, с което сме 100% съгласни.

И Алекс, като човек, който се занимава с изкуство, смята, че чудесата са нещо нормално по Коледа и просто не е възможно да не се случват.

За идващата година си пожелава да бъде по-спокойна и балансирана. Ако я питате сериозно, Дядо Коледа не съществува. Ама, ако я питате несериозно, що пък да не съществува?!

И Тони  за финал

Тони се занимава с керамика. За него сладката, пълнена, печена тиква си е деликатес по Коледа и мечтаният коледен подарък е времето, което може да прекара с най-близките си хора.

За Тони, който може да прави красиви неща от парче сива глина, чудесата стават абсолютно всеки ден. Единственото, което си пожелава, е да бъде здрав. И вярва, наистина вярва, че Дядо Коледа си е съвсем реален. Иначе нямаше толкова години толкова хора да разчитаме на него.

Oще: dove  блиц  коледа  подаръци  празници  рада копрева  реалистка 


Още от XMAS Cafe

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.