Коледата на Боби Ваклинов | webcafe.bg
Webcafe

Коледата на Боби Ваклинов

кристина димитроваКристина Димитрова
22.12.2016, 12:35 (обновена 25.12.2016, 16:21)
Боби Ваклинов

Боби Ваклинов е един от онези хора, които не искате да срещате на улицата с микрофон в ръка, колкото и да симпатизирате на предаването "Господари на ефира"...

Боби Ваклинов е един от онези хора, които не искате да срещате на улицата с микрофон в ръка, колкото и да симпатизирате на предаването "Господари на ефира".

Запазената му марка е да задава неудобни въпроси и да преследва до дупка или поне докато някой доброволно не приеме "Златния скункс".

И макар Господарите да са приоритет за него в момента, от малък мечтае да стане рапър. Все още иска това да се случи, но споделя, че не е вид грандомания или фикс идея. "Ще го преживея някак си, ако не просперирам с музика, но подозирам, че ще оставя някои изпълнители без хляб до няколко години", казва в типичния си шеговит тон той.

Освен музиката, вярва, че историите на Златния скункс оставят своите следи към промяната на България.  

"Златният скункс е критерий за това до доколко човек си е повярвал, доколко има чувство за хумор и доколко е широко скроен. Ние от "Господари на ефира" се стремим не само с историите на Златния скункс, но като цяло с всичките си материали, да променяме България към по-добро постоянно. И мисля, че сме на прав път", казва още Боби. 

Желанието му да учи "Журналистика" го отвежда от Благоевград до София и към момента се чувства удовлетворен от това, което прави.

"Целта на "Господари на ефира" е да помага на хората, да лекува социалните язви и едновременно с това да забавлява аудиторията".

А когато става дума за забавления, Боби Ваклинов винаги е на ниво. Самият той казва, че си пада по "плиткоумни комедии и дълбокомислени книги - важен е балансът!"

А за какво си мисли Борис, когато наближи Коледа ще разберете от следващите няколко въпроса.

Когато наближава Коледа, Боби Ваклинов си мисли за...?

Снежанка ... и визирам салатата.

Какво за теб е истинското Коледно чудо?

Ако дам оригинален отговор на този въпрос, би било истинско Коледно чудо.

Какъв е подаръкът, за който мечтаеш тази година?

Чернодробни ензими в норма.

Коледа за теб е с аромат на ...?

Тежък махмурлук и повишен холестерол вследствие на поредицата от "свински сватби".

Какво би бил дядо Коледа без Снежанка ?

Ревностен читател на книгата "Мъжът и ръката интимно".

Oще: dove  блиц въпроси dove  боби ваклинов  господари на ефира  златен скункс  интервю с боби ваклинов  коледа  кристина димитрова 


Още от XMAS Cafe

Най-коментирани