Новогодишното желание на Веселина Кушинова | webcafe.bg
Webcafe

Новогодишното желание на Веселина Кушинова

Анелия ГеоргиеваАнелия Георгиева
27.12.2017, 17:28 (обновена 29.12.2017, 12:54)
Веселина FF Group

Снимка: © Вихър Ласков

Равносметката след една динамична 2017 г.

Гардероб: Diesel, магазин Collective

Бижута: Folli Follie

Грим: Росина Георгиева

Вдъхновени от посланието за семейна хармония по коледните и новогодишните празници, което Kaufland България отправя към всички нас тази година, решихме да поговорим за изпращането на старата година и посрещането на новата - с чаша френско шампанско и стилна празнична маса в компанията на Веселина от FF Group - една успешна жена, за която след ползотворната 2017 г. най-хубавият начин за прекарване на празника е със семейството.

Ако Коледа е времето, което прекарваме с най-близките си хора и в което се отдаваме на съкровени семейни мигове, то в края на всяка година теглим чертата, за да преброим изядените калории, избяганите километри, нервите, усмивките и осъществените цели. Не за друго, а, за да обещаем пред себе си, че ще надградим постигнатото през вече отиващата си стара година.

За някои новогодишната нощ е време за равносметка, други правят списък с New Years' resolutions, трети просто искат да се забавляват, а четвърти правят продължение на Коледата и посрещат новата година заедно със семейството си в домашен уют.

Веси е от четвъртия тип. Ако някога сте се замисляли как успешните в професионален план хора празнуват и се забавляват по тези празници, Веси е един пример за човек, чиито имейл може да връща отговори 24/7 в годината, но за Коледа и Нова година телефонът е оставен настрани, а семейството и празникът са най-важното.

От 2009 г. Веси е маркетинг мениджър на FF Group - официален представител на Nike за България. Тя успешно ръководи комуникациите на всички марки от групата в България. Да управляваш успешно едни от най-известните и най-любимите брандове в тази индустрия като Nike, Converse и Armani Exchange си е цяло предизвикателство, за което се изискват много труд и отдаденост, а нерядко се хвърлят и много нерви.

Едно от нещата, което зарежда Веси с положителна енергия за цялата следваща година, са именно коледните и новогодишните празници, защото тогава Веси има възможност да се отдаде на семейството си. „Всяко събиране с моето семейство ме презарежда винаги, независимо от повода, щастлива съм да бъда с тях. Не обичам новогодишната суматоха, но уюта на Коледата - да".

Затова за Веси по-важно е не къде ще прекара новогодишната нощ, а, че ще я прекара със семейството си. Заедно със съпруга си и сина си всички подготвят менюто за празничната маса, на която обикновено присъстват морски деликатеси, коледни сладки и, разбира се - изискано френско шампанско, както подобава за една новогодишна нощ.

Как презареждаш след една дълга година и как се отърсваш от стреса?

Обичам активните почивки. Чувствам се най- ползотворна, когато правя много неща едновременно. Обичам да бъда с семейството си и най-много ме презарежда времето прекарано със сина ми, пътуванията и слънцето.

Как обикновено посрещате празника с твоето семейство и какво си подарявате?

С настроение, приготвяме всичко заедно, опаковаме подаръците заедно и подготовката е част от празнуването. На  мен точно тя ми носи голямо удоволствие. Обикновено си подаряваме практични неща.

Кои са любимите ти ястия на коледната и на новогодишната маса?

О, да - сармичките и питката на Бъдни вечер, майка ми приготвя баклава за Нова година и това ми е най-любимото нещо. Нейната баклава! А със съпруга ми приготвяме заедно коледните сладки и това е нещо, което винаги много ме забавлява и ми доставя голямо удоволствие.

Вярваш ли в максимата, че който хапва, зло не мисли?

Да, но аз лично смятам, че във всичко трябва да има мярка. Естествено, по празниците храната е едно от нещата, които ни събират с близките, но в никакъв случай тя не трябва да се превръща в център на празника. Това, което е важното, е да сме заедно, да си общуваме, да си прощаваме, да се обичаме и да си помагаме.

С какво ще запомниш 2017 г. и как ще я изпратиш?

2017 беше една динамична година, в която имаше от всичко  - пътувания, събития, кампании, емоции всякакви. Изпращам я позитивно и още по-позитивно очаквам новата 2018г.

Имаш ли мечтана новогодишна дестинация?

Не обичам да пътувам по Нова Година, но ми се иска някоя зима да бъда на топло и екзотично място.

Шампанското се пие най-добре с...?

Добра компания и скъпи хора.

Каква е твоята универсална рецепта за щастливи семейни празници, която би отправила като съвет към читателите?

Да сме заедно и да ни е много уютно.

Искам да пожелая на читателите Ви повече хармония, разбирателство, обич и най-вече здраве! Весели коледни и новогодишни празници на вас и на вашите читатели!

Специалната селекция от изтънчени предложения за празничната маса в луксозната брошура на Kaufland България можете да намерите в хипермаркетите на веригата в София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе от 11.12.2017 г до 07.01.2017 г.

Още от XMAS Cafe

Най-коментирани